Actorul GIOVANNI RIBISI Se Va Întoarce În Toate Cele Patru Continuări AVATAR

Actorul GIOVANNI RIBISI Se Va Întoarce În Toate Cele Patru Continuări AVATAR

Actorul GIOVANNI RIBISI Se Va Întoarce În Toate Cele Patru Continuări AVATAR alături de aproape toate celelalte staruri din filmul original.

În timp ce producția pentru cele patru continuări AVATAR, este în cele din urmă în curs de desfășurare, distribuția pentru cele patru noi filme continuă să crească.
Actorul Giovanni Ribisi, este pregătit să-și reia rolul administratorului Parker Selfridge, în toate cele patru filme Avatar, o știre binevenită pentru fanii materialului unobtanium. În timp ce James Cameron, continuă cu producţia pentru cele patru sequeluri, distribuţia pentru aceste continuări se pare că este în continuă dezvoltare.
Este greu de crezut, dar James Cameron, este în cele din urmă în lucru pentru sequel-urile sale întârziate ale filmului Avatar. Cineastul James Cameron, va filma simultan, nu numai un film, ci patru continuări ale blockbuster-ului său mamut. Anterior, actorii din filmul Avatar, Sam Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Stephen Lang, Matt Gerald și Sigourney Weaver, au fost confirmați în distribuţia viitoarelor filme, iar un grup de tineri actori au fost recent anunțați în distribuţia filmelor. Iată că alături de restul actorilor din filmul original, un alt membru se va întoarce pe Pandora, fiindcă Giovanni Ribisi îşi va relua rolul administratorului Parker Selfridge.Dacă nu vă amintiți cine este personajul, Parker Selfridge, este administratorul corporativ al Administrației pentru Dezvoltarea Resurselor (ADR pe scurt), un conglomerat de firme ce exploatează planeta Pandora pentru un mineral numit unobtanium. Parker Selfridge, intenționa inițial să-i elimine pe Na’vi, rasă extraterestră ce locuia pe Pandora, pentru a ajunge la aceste minereuri. Dar, şi-a schimbat părerea după ce a analizat că această acţiune ar putea dăuna relaţiilor dintre pământeni şi rasă extraterestră. În cele din urmă, atunci când situaţia se înrăutăţeşte şi oamenii atacă băştinaşii Na’vi, Parker Selfridge, nu se simte foarte confortabil cu toată violența folosită. Iar modul în care personajul se va potrivi în cele patru continuări ale lui James Cameron, rămâne de văzut. Regizorul James Cameron, va filma toate cele patru sequeluri Avatar, simultan, ceea ce sună ca un proces complex. Dar, regizorul pare să facă față provocării, declarând:
-„Nu este chiar simultan. Este într-adevăr o producție mare. E mai mult așa cum ai filma o miniserie. Așa că vom filma simultan pentru toate scenariile Avatar, dar nu în ordine. De exemplu, luni am putea realiza o scenă din filmul numărul patru, iar marți o scenă din filmul unu. Lucrăm, în esență, opt ore de poveste. Va fi o mare provocare să menținem totul în ordine, să ştim exact unde suntem cu filmările pentru fiecare film şi unde se află poveste în acel moment dat. Va fi probabil cel mai dificil lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt sigur că și actorii vor fi intrigaţi de această metodă. Toate filmele vor fi o sagă completă”.

Avatar 2, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2020, Avatar 3, pe 17 Decembrie 2021, Avatar 4, pe 20 Decembrie 2024 și Avatar 5 prin 19 Decembrie 2025.Am putea zice că, James Cameron şi actori din distribuţia acestor continuări, vor fi destul de ocupaţi în următorii ani.  Avatar 2, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2020, Avatar 3, pe 17 Decembrie 2021, Avatar 4, pe 20 Decembrie 2024 și Avatar 5 prin 19 Decembrie 2025.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.