ANT-MAN 2: Imagini Noi Cu Costumul Şi Casca Lui WASP

ANT-MAN 2: Imagini Noi Cu Costumul Şi Casca Lui WASP din timpul filmărilor pentru continuarea ce se intitulează Ant-Man And The Wasp.

A apărut online o nouă fotografie de pe platourile de filmare pentru continuarea succesului Ant-Man 2, oferindu-ne o privire mai detaliată a costumului fantastic al lui Wasp, și în special, casca super eroinei. Wasp, a avut parte de o introducere sumară în primul film, şi deja ştim cu toţi că Hope (Evangeline Lilly) i se va alătura lui Scott Lang în încercarea sa de a lupta cu răul. Evangeline Lilly (The Wasp), lucrează în mod special din greu, împărtășind mai multe postări pe social media despre pregătirea sa pentru film și mai ales despre costumul ei, dar absolut nimic ce să dezvăluie costumul întreg al super-eroinei. Această nouă imagine, cea în care Lilly iese din rulotă, obţinută de paparazzi, ne arată formatul pe care casca ei îl are şi trebuie să spunem că este destul de diferită de cea originală, care s-a lansat anterior pe social media.
Costumul lui Evangeline Lilly, a fost văzut de mai multe ori pe social media și este de departe dotat cu designul mai retro din filmul Ant-Man. Şi totuşi, personajul Wasp, nu e singura persoană care a primit un costum nou. Scott Lang, va primi propriul upgrade al costumului după ce şi-a făcut apariţia în Căpitanul America: Războiul Civil.
Capabilitățile costumelor rămân să fie văzute, dar Hope și Scott, vor avea nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține în timp ce se întâlnesc cu o serie de noi prieteni și dușmani, inclusiv personajul The Ghost, interpretat de Hannah John-Kamen și un duşman mai vechi interpretat de Walter Goggins (Sonny Burch) , despre care se zvonește că este noul antagonist principal ce deţine o parte din Cross Industries.În timp ce fanii suspectează că imaginea va avea culorile corectate în film, această imagine sugerează că Wasp, va avea şi ceva galben în costumul său: casca. În timp ce fanii ar vrea ca The Wasp, să fie gata să acționeze în timp util pentru debutul în filmului ei propriu, deocamdată, nu există nici un anunţ oficial despre un asemenea proiect.
Regizat de Peyton Reed, dintr-un scenariu scris de scriitori Chris McKenna și Erik Sommers, filmul celor de la Marvel, Ant-Man And The Wasp, îi are în distribuţie pe Paul Rudd în rolul lui Scott Lang, Evangeline Lilly în rolul lui Hope Van Dyne și Michael Douglas ca Hank Pym. Personajele care se vor întoarce sunt cele interpretate de Micheal Pena, David Dastmalchain și Judy Greer, în rolul fostei soții a lui Scott Lang. Între timp, continuarea va avea parte şi de noii veniți, Hannah John-Kamen, ca şi Ghost și Walter Goggins, ca şi Sonny Burch, precum și Laurence Fishburne în rolul lui Doctor Bill Foster, Randall Park ca şi detectivul Jimmy Woo și Michelle Pfieffer în rolul misterioasei Janet Van Dyne.
Ant-Man And The Wasp, urmează să fie lansat în cinematografe pe 6 Iulie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.