BLACK PANTHER: Noul Trailer Ne Tachinează Cu Unul Din Cele Mai Interesante Filme Marvel

BLACK PANTHER: Noul Trailer Ne Tachinează Cu Unul Din Cele Mai Interesante Filme Marvel

BLACK PANTHER: Noul Trailer Ne Tachinează Cu Unul Din Cele Mai Interesante Filme Marvel şi abilităţile super eroului Marvel, Black Panther.

Marvel Studios a lansat un trailer fantastic de bun pentru mult anticipatul film Black Panther.
Regizat de Ryan Coogler (Creed) dintr-un scenariu pe care l-a scris împreună cu Joe Robert Cole, are intriga plasată în acelaşi Univers Cinematic cu Captain America şi povestea din filmul Avengers.
T’Challa (Chadwick Boseman), devine regele ţinutului fantastic Wakanda după moartea tatălui său din filmul Captain America: Civil War. El se întoarce acasă pentru a prelua tronul. Dar, atunci când un vechi vecin puternic reapare, vigilenţa lui T’Challa, ca şi rege, dar şi abilităţile alteregoului său Black Panther, sunt testate.
T’Challa, este atras într-un conflict ce pune în pericol soarta ţinutului Wakanda și existenţa întregii lumi. Confruntându-se cu o intrigă plină de trădare și multe pericole, tânărul rege, trebuie să apeleze la toţi aliații săi și la puterea Panterei Negre, pentru a-și înfrânge dușmanii.
Personajul titular interpretat de actorul Chadwick Boseman, a fost introdus pentru prima dată în filmul Captain America: Războiul Civil, unde tatăl său, care reprezenta națiunea Wakanda la festivităţile de semnare a acordului Sokovia, a fost asasinat, punându-l pe T’Challa, pe tronul ţinutului Wakanda, o națiune bogată în tehnologie, o zonă avansată din Africa care a rămas ascunsă de societatea occidentală.Deși Wakanda este cea mai bogată națiune de pe pământ și nu o țară a lumii a treia, este plină de culoare şi de o cultură ce îmbrăţişează o istorie a unei lumii antice, cât și una avansată tehnologic.
Şi trebuie să recunoaşteţi, acest treiler nou, este fantastic. Nu numai că prezintă o tonă de secvențe de acțiune şi o pleiadă de costume care arată scandalos de bine, trailerul ne introduce în lumea benzilor desenate Black Panther, şi în lumea avansată din Wakanda, totul fiind prezentat într-un stil inconfundabil şi foarte colorat. Odată cu apariția noului film Thor, regizat de Thaka Waititi, urmat de Black Panther, sperăm să vedem o continuare a tendinței recente a celor de la Marvel de a da mâna liberă producătorilor de film să-și execute viziunea cinematografică.
Oricum va fi, este clar că filmul Black Panther, are un stil unic de a lansa un nou supererou popular, ce va avea parte de o viziune unică în lumea personajelor Marvel.Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker și Andy Serkis, fac parte din distribuţia noului film Marvel. Filmul Black Panther este regizat de Ryan Coogler și produs de Kevin Feige împreună cu Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nate Moore, Jeffrey Chernov și Stan Lee, care au rolul de producători executivi.
Ryan Coogler şi Joe Robert Cole au scris scenariul.
Black Panther, ajunge în cinematografele din SUA pe 16 Februarie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.