Clip Nou BRIGHT: Will Smith Ne Explică Povestea Incredibilă Din Noul Său Film

Clip Nou BRIGHT: Will Smith Ne Explică Povestea Incredibilă Din Noul Său Film

Clip Nou BRIGHT: Will Smith Ne Explică Povestea Incredibilă Din Noul Său Film alături de regizorul filmului şi co-starul său Joel Edgerton.

Străzile din Los Angeles nu vor fi niciodată la fel. În Decembrie, Will Smith și Joel Edgerton aduc misterele oraşului la viață, în filmul Bright. Regizat de David Ayer, cunoscut pentru filmele Suicide Squad sau Training Day, acest thriller de acțiune urmărește povestea a doi ofițeri de poliție din Los Angeles, interpretaţi de Will Smith (Ofiţerul Ward) și Joel Edgerton (Ofiţerul Jakoby). În Bright, duo-ul improbabil lucrează în permanență pentru a menține străzile oraşului Los Angeles în siguranță, într-o lume interlopă sinistră plină de violență și de forțe întunecate. Oamenii, orcii, elfii, toată lumea încearcă doar să se înțeleagă. Pregătește-te pentru lumea din filmul Bright, un nou film original Netflix, ce se va lansa pe 22 Decembrie. Plasat într-o alternativă prezentului, unde oamenii, orcii şi elfii, au coexistat de la începutul timpului. Bright, este un film de acţiune ce urmăreşte viaţa grea a doi poliţişti din medii diferite. Ward (Will Smith) și Jakoby (Joel Edgerton), îşi conduc rondul de noapte plin de rutină, dar, în loc să aibă parte de o tură liniştită la muncă, ei întâlnesc ceva întunecat ce va schimba în cele din urmă viitorul și lumea lor așa cum o cunosc. Filmul lui David Ayer, îl are în rolul principal pe Will Smith, în rolul unui polițist obişnuit ce trebuie să colaboreze cu un orc (Joel Edgerton), primul ofiţer de acest gen care se alătură forţelor poliţiei din Los Angeles. Relația lor controversată, este testată atunci când întâlnesc o baghetă magică, care este echivalentul unei arme nucleare.Desigur, uitându-te la imaginile din filmul Bright, poți să te gândești: „Pfiu, ce tâmpenie, orci şi elfi într-un film de acţiune. Oare de ce ar plăti Netflix zeci de milioane de dolari pentru aşa ceva?”. Iar răspunsul este pentru că Netflix, nu funcționează ca un studio tradițional. Este mai bine să ne gândim la Netflix ca o companie ce încearcă să adune mult conținut. Un blockbuster pe care îl dețin acum, este un blockbuster pe care nu mai trebuie să îl licenţieze mai târziu. Chiar mai mult de atât, asta spune abonaților, că există conținut diferit pe care nimeni altcineva nu îl are. Niciunul dintre celelalte servicii de streaming nu a încercat vreodată să facă o asemenea „scamatorie”, deci chiar dacă povestea din filmul Bright, sună îngrozitor pentru unii, nimeni nu va ști vreodată că a fost un eșec, deoarece Netflix nu eliberează date despre filmele sale.
Ei ar putea susține că este unul dintre cele mai vizionate filme ale tuturor timpurilor și nimeni nu le-ar putea demonstra contrariu. Iar la urma urmei, cei de la Netflix, au ceva ce le arată şi celorlalți regizori: „Suntem dispuși să cheltuim bani pentru a realiza viziunea voastră”.

Filmul mai are în distribuţie actori ca Noomi Rapace, Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Oliveri și Kenneth Choi .
Filmul se va lansa doar pe serviciul de streaming online Netflix, pe data de 22 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.