CW Dezvoltă Un Serial Cu Gladiatoare Bazat Pe Romanul THE VALIANT

CW Dezvoltă Un Serial Cu Gladiatoare Bazat Pe Romanul THE VALIANT ce spune povestea unei prinţese celtice forţată să devină gladiator pentru Julius Caesar.

După ce serialul celor de la Starz, Spartacus, a avut un succes răsunător la nivel mondial, consumatorul din România de seriale, şi-a dat seama că are o afinitate specială pentru acest gen de pelicule. Poate pentru că ne simţim înrudiţi cu poveştile antice ale romanilor, sau poate pur şi simplu pentru că suntem consumatori pasionaţi de drame pline de crime, sânge, uneltiri şi poveşti întortocheate despre ascensiunea oamenilor simpli. Dar, de vreme ce seriale precum Rome sau Spartacus, au fost prea scurte şi au lăsat un gol în acest segment de divertisment, aşteptăm orice informaţie despre seriale ce s-ar putea apropia cât de cât de cele două bucăţi de divertisment, ce au devenit etalon în acest domeniu.
În ultimii ani, reţeaua de televiziune CW, a făcut cu adevărat un efort mare pentru a crea programe originale, ce să aibă în rolurile principale femei. Şi asta nu doar pe micile ecrane sau în rolurile principale, ci și în spatele camerelor de filmat. Cu seriale precum Jane The Virgin, iZombie sau Crazy Ex-Girlfriend, precum și adăugarea unui serial ce provine din universul DC Comics, Supergirl, cei de la CW, au demonstrat că tolerează diversitatea şi cu siguranță vor programa şi pe viitor, programe ce vor avea în centrul atenţiei femei. Acestea fiind spuse, se pare că următoarea realizare în materie de seriale a rețelei de televiziune, va fi o adaptare a poveştii din romanul The Valiant, scris de Lesley Livingston. Povestea principală a romanului, ne va purta prin aventurile dramatice ale unei prințese celtice ce fuge dintr-o căsătorie aranjată și o viață protejată, fiind capturată și forțată să devină un gladiator sub domnia lui Julius Cezar. Ea îşi începe pregătirea cu primul val de femei Gladiatori pentru a concura în Colosseum pentru faimă, avere, și în cele din urmă, libertate.Gladiatoarea Saxa in serialul Spartacus: War Of The Damned
Sinopsisul romanului descrie lucrurile cam aşa:
Fallon este fiica unui rege celtic mândru, sora războinicului legendar Sorcha și dușmanul de moarte al lui Iulius Cezar. Când Fallon era doar un copil, armatele lui Caesar i-au invadat ţinuturile și sora ei iubită, a fost ucisă în luptă. Acum, în ajunul aniversări celor şaptesprezece ani, Fallon, dorește să urmeze pașii surorii sale și să-și câștige locul în grupul de războinici temuţi Cantii. În schimb, Fallon, este capturată și vânduta la o școală de antrenament de elită pentru gladiatori de sex feminin, deținută de nimeni altul decât Julius Caesar. Într-o răsturnare crudă a destinului, omul care i-a distrus familia, ar putea fi singura speranță de supraviețuire a ei. Acum, ea trebuie să depășească rivalitățile vicioase și luptele mortale din arenă. Și poate cea mai periculoasă amenințare: sentimentele ei interzise și totuși irezistibile pentru Cai, un tânăr soldat roman.

Coperta romanului The Valiant
Laurie Arent (NCIS: New Orleans), este pregătită să adapteze romanul într-un scenariu prelungit și în acelaşi timp să producă serialul alături de Mary Beth Basile. Noul serial, se alătură altor producţii CW despre femei, precum drama ce se află în lucru The She Word, ce va spune povestea unui grup de tinere femei care s-a confruntat cu discriminarea de la locul de muncă și se luptă pentru a ieşi din situaţii ciudate prin toate căile posibile.

Tu ai citit romanul The Valiant? Ce părere ai despre această poveste?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.