Lansarea Producţiei FAST & FURIOUS 9 Este Amânată

Lansarea Producţiei FAST & FURIOUS 9 Este Amânată

Lansarea Producţiei FAST & FURIOUS 9 Este Amânată probabil din cauza filmului spinoff cu Dwayne Johnson şi Jason Statham.

Cu opt filme la activ, franciza The Fast and Furious, a adunat 1,76 miliarde dolari pe plan intern şi 5,13 miliarde de dolari în întreaga lume. În mod clar, cei de la Universal îşi doresc să păstreze flacăra francizei în viaţă pentru a continua să spargă toate topurile încasărilor.
Filmul din acest an, The Fate Of The Furious, a adăugat o cotă imensă la acest total cu peste 224 milioane dolari pe plan intern în SUA și peste 1,23 miliarde de dolari în întreaga lume, deci este evident că interesul pentru această franciză, este încă puternic.
Studioul a stabilit anterior lansarea celui de al nouălea film pentru data de 19 Aprilie 2019.Vin Diesel: Fast And Furious Vin Diesel: Fast And Furious
Dar, iată că lansarea lui Fast & Furious 9, a fost amânată. Universal va lansa filmul cu numărul 9, doar pe data de 10 Aprilie 2020, adică în weekendul de Paști. În prezent, detaliile despre producţia Fast & Furious 9 sunt aproape inexistente. Nu există niciun regizor anunțat încă și nu este clar dacă F. Gary Grey, se va întoarce în spatele camerelor de filmat, deoarece, el nu are niciun proiect anunțat, așa că programul său ar trebui să fie liber.

Fanii se pot aștepta ca actorii obişnuiţi ai francizei, precum Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson și Ludacris, să se întoarcă în Fast & Furious 9, dar, deocamdată, nu a fost confirmat nici un nume în distribuție.
Nu suntem siguri dacă Dwayne Johnson şi Jason Statham vor continua să îşi interpreteze rolurile din această franciză, deoarece ar putea avea propriile lor filme rapide şi furioase.
Pe de altă parte, franciza Fast And Furious, a anunţat şi programat pentru 2 Aprilie 2021, filmul cu numărul 10. Nu este clar dacă Universal va schimba și această dată. Un spin-off ce se va desprinde din povestea principală cu Luke Hobbs (Dwayne Johnson) și Deckard Shaw (Jason Statham) este încă în lucru, şi eventual va ajunge să înceapă filmările anul viitor, pentru a putea ajunge în cinematografe prin 2019, pentru a umple gaura din calendarul celor de la Universal.


Lansarea Producţiei FAST & FURIOUS 9 Este AmânatăDeocamdată, nu ne rămâne decât să aşteptăm un comunicat oficial despre filmul, sau filmele spinoff ale francizei Fast And Furious.
Iar dacă totul se adevereşte, filmul cu Dawyne Johnson şi Jason Statham, va fi dacă nu bun, cel puţin o incursiune interesantă în această franciză.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.