REPLICAS: Vezi Primul Trailer Pentru Noul Film SF Cu KEANU REEVES

REPLICAS: Vezi Primul Trailer Pentru Noul Film SF Cu KEANU REEVES

REPLICAS: Vezi Primul Trailer Pentru Noul Film SF Cu KEANU REEVES pe care actorul l-a dezvoltat personal alături de producătorul filmului Transformers.

Dacă familia ta ar muri și ai putea să-i clonezi, oare ar rămâne tot familia ta?
Aceasta este întrebarea ridicată de noul film sci-fi al lui Keanu Reeves, al cărui trailer a avut premiera mondială la New York Comic Con astăzi. Keanu Reeves, a fost şi el prezent la convenţie pentru a vorbi despre filmul pe care la produs şi în care joacă, împreună cu producătorul executiv Clark Peterson și regizorul Jeffrey Nachmanoff.
Puţine sunt producţiile cinematografice în care actori faimoşi se implică de dragul pasiunii pentru un gen de filme. Printre cei mai faimoşi actori ce se implică în proiecte SF noi, şi chiar le place acest gen de filme, ar fi Tom Cruise. Dar, iată că şi Keanu Reeves, este din ce în ce mai mult captivat de acest gen, asta după prima sa iubire, artele marţiale. Noul său film, intitulat Replicas, ne tachinează cu un element SF controversat, ce stârneşte pasiuni şi ne provoacă un sentiment ciudat: clonarea umană.Thrillerul SF Replicas, este regizat de Jeffrey Nachmanoff, regizorul din spatele filmului Traitor, și a fost scris de scenaristul filmului London Has Fallen, Cade St. John.
Keanu Reeves, joacă rolul unui neurolog foarte talentat pe nume William Foster, ce lucrează în cercetare şi este pe punctul de a transfera cu succes conștiința umană într-un computer. Dar, atunci când familia sa este ucisă tragic într-un accident de mașină, el este disperat să-i învie pe toţi. William, îl recrutează pe omul de știință Ed Whittle (Thomas Middleditch) pentru al ajuta să-și cloneze în mod secret toată familia și să creeze nişte replici umane utilizând o nouă tehnologie de clonare, chiar dacă atrage furia guvernului, a tuturor celor din jur și sfidează legile fizice ale științei.

Cel mai interesant lucru la acest film SF, este evident implicarea actorului și faptul că Keanu Reeves, a asistat personal la dezvoltarea filmului și chiar a produs filmul, alături de partenerul său Stephen Hamel și producătorul Transformers, Lorenzo di Bonaventura.
Keanu Reeves joacă în film alături de Alice Eve, Thomas Middleditch, Emily Alyn Lind, Emjay Anthony, Nyasha Hatendi și John Ortiz.
Filmul SF Replicas, nu are în prezent stabilită o dată de lansare.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.