Serialul HOUSE OF CARDS Se Încheie Cu Sezonul Şase Din Cauza Acuzaţiilor Aduse Actorului KEVIN SPACEY

Serialul HOUSE OF CARDS Se Încheie Cu Sezonul Şase Din Cauza Acuzaţiilor Aduse Actorului KEVIN SPACEY

Serialul HOUSE OF CARDS Se Încheie Cu Sezonul Şase Din Cauza Acuzaţiilor Aduse Actorului KEVIN SPACEY ce îl plasează sub incidenţa acuzaţilor de pedofilie.

Serialul House Of Cards, nu este prima producţie dramatică a celor de la Netflix, dar este cu siguranţă show-ul care a pus serviciul de streaming pe harta producţiilor valoroase pentru televiziune. Valorile sale ridicate de producție, povestea bună și actorii de marcă din distribuţie, au transformat producţia House Of Cards în principalul serial de producție cu care se indentifică serviciului de streaming. Cu toate acestea, se pare că setea lui Frank Underwood pentru putere, se apropie de sfârșit. Al șaselea sezon al serialului, se pare că va fi concluzia finală pentru povestea despre putere şi corupţie. Interesul pentru serial a scăzut în timp, iar politica din lumea reală ce este atât de bine prezentată în serial, face ca veridicitatea și brutalitatea spectacolului să fie mai degrabă deprimantă decât delicioasă. Situația este în continuare complicată de știrile care au izbucnit ieri cu privire la faptul că principalul star al show-ului, actorul Kevin Spacey a fost implicat într-un scandal sexual.Actorul Anthony Rapp (Star Trek Discovery) a dezvăluit că atunci când avea 14 ani, a fost asaltat sexual de către actor. Actorul Kevin Spacey, şi-a cerut scuze public și a încercat să îngroape cumva faptele, declarând că nu îşi mai aminteşte exact acuzaţiile. Desigur, în urma acestor acuzaţii, au apărut şi alte complicaţii, deoarece conform declaraţiilor victimei, toate astea se întâmplau în timp ce victima era minoră, iar asta intră sub incidenţa pedofiliei. Totuşi, Kevin Spacey, a recunoscut ieri că a avut relaţii sexuale cu ambele sexe şi că preferă să rămână momentan un homosexual. În urma acestor acuzaţii, oficialii de la Netflix au luat decizia de a scoate serialul din viitorul lor program de finanţare şi implicit, oprirea producţiei pentru viitoarele sezoane. Desigur, scandalul se pare să vă pune capăt interesului serviciului Netflix pentru filmul Gore, un biopic despre autorul acerbic, unde Kevin Spacey, urma să joace rolul principal. Dar, chiar dacă acest scandal nu ar fi erupt, probabil că ar fi fost timpul ca serialul House Of Cards să încheie. Cel de-al cincilea sezon s-a luptat oarecum, să facă văluri fără Willimon, iar subiectul este mai degrabă potrivit pentru epoca administraţiei Obama, decât pentru actualul preşedinte şi administraţia sa.

House Of Cards
Serialul House Of Cards (Culisele Puterii), este o dramă politică americană care se bazează pe romanul cu același nume a lui Michael Dobbs şi este amplasat în zilele noastre, în Washington D.C. House of Cards, este de fapt povestea lui Frank Underwood (Kevin Spacey), liderului democrat al Camerei Reprezentanților din Congres care, după ce noul președinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat. El şi soția lui Frank, conduc organizația non-profit „Apă Curată” și de multe ori se amestecă în jocurile politice pe care acesta le inițiază. Zoe Barnes, reporter la Washington Herald, disperată după subiecte incendiare, face o înțelegere cu Frank pentru a primi informații privilegiate. De-a lungul episoadelor, Frank Underwood, reușește să-și facă o sumedenie de „prieteni”, utilizând toate mijloacele, inclusiv șantajul, dar în aceeași măsură și nenumărați dușmani, pentru a obţine ceea ce doreşte cel mai mult: putere.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.