STAR WARS THE LAST JEDI: Partea Întunecată A Forţei Domină Noul Trailer Fantastic

STAR WARS THE LAST JEDI: Partea Întunecată A Forţei Domină Noul Trailer Fantastic

STAR WARS THE LAST JEDI: Partea Întunecată A Forţei Domină Noul Trailer Fantastic în timp ce personajul principal cade în capcana Liderului Suprem Snoke.

Extrem de anticipata continuare a filmului Star Wars: Force Awakens, scoate artileria grea şi lansează un nou trailer online, care este destul de fantastic. Indiferent de ce alte lucruri va face pe viitor Lucasfilm, se pare că toată lumea a fost implicată în realizarea acestui film, care, pe tot parcursul producției, a avut parte de o campanie promoţională destul de zgârcită până acum.
Regizorul Rian Johnson, a creat o continuare care se bazează pe ceea ce J.J. Abrams a creat în primul film, în timp ce a creat şi cateva personaje noi și destule locaţii interesante. Acest trailer ne oferă, de fapt, cele mai mari dezvăluiri despre povestea de referință, mai ales despre principalul obiectiv al filmului, antrenamentul pe care Luke (Mark Hamill) l-a început cu Rey (Daisy Ridley), doar pentru a afla că puterea ei brută îi reamintește foarte mult de fostul său ucenic Kylo Ren (Adam Driver), care a îmbrăţişat partea întunecată a forţei.
Există şi o mică confruntare aici, mai ales că povestea acestei noi trilogii, este foarte mult povestea a doi tineri ce deţin forțe puternice, dar care au ajuns să meargă pe căi foarte diferite.Dar, poate cel mai interesant şi neaşteptat lucru în acest trailer pentru STAR WARS THE LAST JEDI, este confruntarea uimitoare din Finn (John Boyega) și pe Căpitanul Phasma (Gwendoline Christie). De asemenea, îngrozitor este faptul că Snoke (Andy Serkis), o are pe Rey încătuşată într-o închisoare a forţei.
Toate cadrele arată minunat, iar dezvăluirile din acest trailer, par mai întunecate decât cele din trailerul anterior. Totul arată cu adevărat minunat și continuăm să fim foarte entuziasmaţi să vedem produsul final coordonat de regizorul Rian Johnson.
Ca şi cum totul nu ar fi destul de fantastic, cadrul final în care Rey cere ajutor şi se pare că îl primeşte de la Kylo Ren, ne-a lăsat puţin pe gânduri. Oare este menit Luke Skywalker să eşueze în tot ceea ce încearcă să realizeze el?
Oare sunt cu adevărat învăţăturile lui menite să scoate la iveală partea întunecată în toate persoanele din jurul lui?
Oricum ar fi, Rian Johnson, se pare că a realizat un film mai întunecat şi o bucată din puzzle-ul noii trilogii Star Wars, ce va scoate la iveală evenimente întunecate, mai ales că ne aşteptăm la dispariţia Generalului Leia în acest capitol.

POSTER STAR WARS: THE LAST JEDI
John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Dohmnall Gleeson, Mark Hamill (Luke Skywalker), regretata Carrie Fisher, Anthony Daniels, și Andy Serkis, vor reveni fiecare la rolurile lor, fiind însoţiţi în ceastă aventură de noii veniţi Benicio Del Toro, Laura Dern, și Kelly Marie Tran.
Star Wars: The Last Jedi, este scris și regizat de Rian Johnson, produs de Kathleen Kennedy şi Ram Bergman şi îl are ca producători executivi pe J.J. Abrams, Jason McGatlin, și Tom Karnowski.
Star Wars: The Last Jedi, se va lansa în cinematografele din toată lumea pe 15 Decembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.