THE X-FILES: Vezi Primul Trailer Pentru SEZONUL 11

THE X-FILES: Vezi Primul Trailer Pentru SEZONUL 11

THE X-FILES: Vezi Primul Trailer Pentru SEZONUL 11 în care Mulder şi Scully explorează necunoscutul din nou şi combat conspirații guvernamentale.

Mulder și Scully, vor reveni să investigheze forțe misterioase și vor elucida alte confruntări cu organizaţiile secrete ale guvernelor. Dosarele X, este una din cele mai populare seriale de cult ale tuturor timpurilor. A rulat peste 9 ani, a avut parte de 9 sezoane de televiziune și 2 filme, şi în tot acest timp, agenții speciali Mulder (David Duchovny) și Scully (Gillian Anderson), au explorat necunoscutul, s-au ocupat de monștri, extratereştri, conspirații guvernamentale și tot felul de lucruri ciudate și sălbatice.
După ce a dispărut de pe micile ecrane acum 14 ani, Dosarele X s-au întors anul trecut, cu un sezon special de 6 episoade, iar rezultatele au fost oarecum mixte, în cel mai bun caz. Totuși, se pare că reuniunea de anul trecut a fost un hit destul de mare pentru cei de la Fox, de vreme ce au dat undă verde în realizarea sezonului 11, care va avea 10 episoade.
Ca urmare a evenimentelor explozive de la finalul sezonului trecut, creatorul Chris Carter, David Duchovny, Gillian Anderson și Mitch Pileggi vor reveni cu ceea ce pare un sezon exclusiv plin de evenimente ciudată din Ianuarie 2018. Cei de la Fox au lansat primul trailer pentru următorul sezonul al francizei The X-Files.
Noul sezon va fi din nou produs de către creatorul său Chris Carter, şi le va avea în rolurile principale pe vedetele David Duchovny și Gillian Anderson revenind la rolurile lor iconice ca Agenţii FBI Fox Mulder și Dana Scully.Nu toată lumea a fost încântată de episoadele lansate anul trecut, dar nu există nici o îndoială că a-l vedea pe Mulder și pe Scully în acțiune, a fost în general, un lucru bun. Noul sezon va reveni în ianuarie 2018 pe Fox, iar povestea se petrece imediat după evenimentele de la finalul sezonului trecut, unde Mulder îşi caută fiul William. După unele controverse legate de lipsa de diversitate din ultimul sezon, creatorul serialului, a specificat că studioul a angajat mai mulţi scriitori și regizori de sex feminin, ceea ce ne dă speranţă că viitoarele episoade ale serialului, vor anima lucrurile și vor rectifica greșelile din sezonul 10, care a fost extrem de anticipat, dar care s-a întâlnit cu un răspuns mixt al criticilor și al unor fani.
Acest trailer promite un nou sezon interesant, care va porni în principal în căutarea fiului lui Mulder și a lui Scully. Așadar, va fi interesant să vedem ce ajustări au fost făcute pentru sezonul 11 ​​și dacă acest lucru ar putea marca încheierea Dosarelor X, o dată pentru totdeauna, sau dacă Fox va folosi acest lucru ca o oportunitate de a păstra serialul.
Este posibil ca Sezonul 11 să fie o rampă de lansare pentru un serial potențial spinoff.
Primul episod al noului sezon X-Files, este programat să ajungă pe micile ecrane în luna Ianuarie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.