Trailer Complet PACIFIC RIM UPRISING: Noua Generaţie De Eroi Este Pregătită

Trailer Complet PACIFIC RIM UPRISING: Noua Generaţie De Eroi Este Pregătită să apere Pământul de ameninţările monştrilor uriaşi.

Suntem siguri că eşti pregătit să vezi primul trailer extins pentru filmul celor de la Legendary şi Universal, continuarea intitulată Pacific Rim Uprising.
Producţia îl are în rolul principal pe John Boyega, care interpretează rolul personajului Jake Pentecost, mai exact fiul eroului interpretat de Idris Elba în primul film Pacific Rim, care urmează pașii tatălui său ca pilot de Jaeger.
Au trecut zece ani de la bătălia cruntă dintre monştri uriaşi și giganţii roboţi mecanizaţi din filmul Pacific Rim.
Cunoscută ca şi victoria de la Breach, programul special Jaeger, s-a transformat în cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii. Cei mai buni și mai străluciți tineri sunt recrutaţi să devină următoarea generație de eroi. Conflictul care se întinde la nivel global între aceşti monștri care fac distrugeri în masă și super-mașinile construite de om pentru a învinge creaturile cotropitoare, au fost doar un preludiu al atacului total asupra umanității. John Boyega, joacă rolul rebelului Jake Pentecost, un pilot Jaeger care-și promite că va deveni ca legendarul său tată, care și-a dat viața pentru a câștiga victoria omenirii împotriva monstruoşilor „Kaiju.” Jake, şi-a abandonat antrenamentul doar pentru a fi prins într-o lume interlopă criminală. Dar când o amenințare și mai neașteptată se dezlănțuie asupra orașele noastre și pare să îngenuncheze toată lumea, lui Jake i se oferă o ultimă șansă de a fi demn de moștenirea tatălui său, alături de sora lui înstrăinată Makro Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație curajoasă de piloți ce au crescut în umbra războiului. În timp ce caută dreptate pentru cei care s-au jertfit în luptă, singura lor speranță este să se unească într-o revoltă globală împotriva forțelor cotropitoare.Jake, se alătură pilotului rival Lambert (Scott Eastwood), care alături de hackerul de 15 ani, Amara (Cailee Spaeny), devin singura familie de care Jake are nevoie. Devenind cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii pregătită pentru ameninţările Kaiju, ei vor stabili un nou curs al războiului şi vor porni într-o aventură spectaculoasă la scară largă.
Regizat de Stephen S. DeKnight, continuarea filmului conceput de Guillermo del Toro în 2013, va introduce o nouă ligă de Jaegers, maşinile militarizate conduse de oameni, pentru a lupta împotriva amenințării Kaiju, complet echipate cu nume fantastice precum Gipsy Avenger, Bracer Phoenix, Sabre Athena, Titan Redeemer și Guardian Bravo. Iar dacă ne-am bucurat cu adevărat la lansarea primului film Pacific Rim, ne cam îndoim de succesul acestui sequel, care la prima vedere pare cam teribil. Premisă inerentă a maşinilor gigant din Pacific Rim, care luptă împotriva monștrilor giganți, a dat drumul pe piaţă la câteva cliche-uri, dar Guillermo del Toro a evitat această capcană în cea mai mare parte, păstrând filmul proaspăt, unic și autentic din punct de vedere emoțional.

Totuși, această continuare, pare oarecum un fel de Transformers în combinaţie cu Power Rangers, începând de la estetică şi până la poveste. Totul pare destul de exagerat şi nimic nu se comportă ca un lucru ancorat în realitate.
Dar, dacă efectele speciale şi exagerările vor putea scoate audienţa în cinematografe şi nu există nici o îngrijorare în ceea ce priveşte povestea, atunci Pacific Rim Uprising, este filmul care va avea succes.
Există întotdeauna posibilitatea ca acesta să fie doar un trailer mai slăbuţ, care cu siguranţă nu ne-a stârnit cu adevărat entuziasmul pentru această continuare, chiar dacă în rolul principal, este unul din actorii în vogă de la Hollywood.
În film mai joacă John Boyega, Scott Eastwood, Tian Jing, Charlie Day, Adria Arjona, Burn Gorman și Rinko Kikuchi.
Steven S. DeKnight regizează filmul Pacific Rim: Uprising, ce va ajunge în cinematografe pe 23 Martie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.