Trailer Nou JUSTICE LEAGUE: Lumea Încă Are Nevoie De Superman

Trailer Nou JUSTICE LEAGUE: Omenirea Încă Are Nevoie De Superman

Trailer Nou JUSTICE LEAGUE: Omenirea Încă Are Nevoie De Superman în ciuda faptului că Liga Dreptăţii luptă împotriva ameninţării venită din depărtări.

Warner Bros. a lansat un nou trailer online pentru super producţia Justice League, oferind încă câteva cadre fantastice cu adaptarea DC Comics extrem de anticipată. După Man Of Steel, Batman v Superman, Suicide Squad și Wonder Woman, Justice League ar fi al cincilea film din universul interconectat al filmelor DC realizate de Warner Bros. și o prezintă pe Wonder Woman (Gal Gadot) și pe Batman (Ben Affleck), cele două personaje ce îşi unesc forțele pentru a crea o echipă de oameni senzaţionali, cu scopul de a combate pericolul venit din spaţiu să ameninţe omenirea: Steppenwolf (Ciaran Hinds).
Justice League, a început să filmeze în 2016 sub conducerea regizorului Zack Snyder, dar la începutul acestui an, Joss Whedon a preluat producţia pentru că Zack Snyder a avut probleme personale. Joss Whedon, care nu este străin de filmele cu super eroi, îl are coechipier la conceperea scenariului pe Chris Terrio (Batman v Superman) și a supravegheat noile filmări din timpul verii, care se pare că au schimbat puţin povestea iniţială a filmului.Ceea ce este impresionant, este că tonul vizual al filmului arată mai puțin colorat decât primele trailere ale filmului, și nu este clar dacă acest lucru se datorează faptului că Zack Snyder, a părăsit scaunul de regizor, sau dacă acesta este un material revizuit de Joss Whedon (Avengers).
Indiferent, se pare că vom avea parte de multă acţiune şi de un personaj negativ pe măsură: Steppenwolf. Se pare că golul lăsat de dispariţia lui Superman, necesită munca în echipă a super-eroilor noştri, care se vor uni în Liga Dreptații, pentru a învinge această amenințare.
Fără îndoială se vor schimba o multitudine de cadre de acum şi până la produsul final, ce va ajunge în cinematografe. Să sperăm că regizor Joss Whedon, a modificat produsul final pentru o mai bună vizionare. Iar din declaraţiile unor surse apropiate regizorului, aflăm că în ultima perioadă, Joss Whedon, şi-a dedicat în întregime timpul finalizării filmului Justice League.
Lipsa lui Superman şi vidul pe care îl lasă acesta în urmă dispariţiei lui, determină formarea super-trupei Justice League, dar oare va fi revenirea lui spre sfârşitul poveştii, o surpriză ce va salva omenirea din nou?!
În fond, Superman, este cel mai puternic super-erou pe care îl deţin cei de la DC Comics.

Justice League, ajunge în cinematografe pe 17 Noiembrie și îi readuce în distribuţie pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Connie Nielsen (Hippolyta)Robin Wright (Antiope), alături de noii veniţi J.K. Simmons (Comisarul Gordon), Amber Heard (Mera), Willem Dafoe (Vulko), Billy Crudup (Henry Allen), Joe Morton (Dr. Silas Stone).Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.