Trailerul Final Pentru STRANGER THINGS SEZONUL 2 Ne Tachinează Cu Un Nou Monstru

Trailerul Final Pentru STRANGER THINGS SEZONUL 2 Ne Tachinează Cu Un Nou Monstru

Trailerul Final Pentru STRANGER THINGS SEZONUL 2 Ne Tachinează Cu Un Nou Monstru ce terorizează cetăţenii comunităţii din localitatea Hawkins.

De abia așteptam să ne întoarcem în localitatea Hawkins pe 27 Octombrie, atunci când serialul Stranger Things se va dezlănţui pe micul ecran cu al doilea sezon.
Este anul 1984, iar cetăţenii comunităţii din Hawkins, Indiana, încă se recuperează după ororile demagorgonului și încearcă să înţeleagă secretele laboratorului din localitatea lor micuţă.
Will Byers, a fost salvat din Upside Down, dar o entitate mai mare sinistră, îi amenință încă cei care au supraviețuit.
Netflix a lansat trailerul final pentru Sezonul 2 al serialului Stranger Things, cu doar două săptămâni înainte de premieră. Noul sezon, se petrece la aproximativ un an după evenimentele de la finalul Sezonului 1, explorând mitologia extinsă a dispariției lui Will, pe măsură ce se introduc noi amenințări.
Mai jos, avem pentru voi şi o galerie vastă de imagini noi din Sezonul 2.Creatorii serialului, fraţii Duffer, au descris sezonul al doilea de nouă episoade ca fiind mai mult decât o continuare şi într-adevăr acest trailer final, ne demonstrează asta.
Principalul obiectiv al serialului este că în oraș există un monstru nou, mai mare și mai periculos decât cel care a terorizat populaţia din Hawkins în Sezonul 1.
Atunci când problemele se reînnoiesc, Will, care s-a întors din lumea ciudată a monştrilor, rămâne cheia principală în a opri acest nou monstru.
Există chiar și lucruri interesante de văzut în acest trailer, care, ne fac să simţim că noul sezon este chiar o continuare directă a serialului blockbuster și sunt foarte curioşi să vedem cum va funcționa această abordare în cele nouă episoade noi.
Noile episoade, aduc înapoi personajele cunoscute din primul sezon, dar şi personaje noi interesante, ce par implicate total în noua poveste.

Trailerul pentru Stranger Things Sezonul 2, este precedat de o serie de imagini noi și cele două postere fantastice de mai sus.  Sezonul 2, îl va aduce înapoi şi pe actorul David Harbour, cel care va intra în pielea personajului principal din viitorul film Hellboy.
În serial mai joacă Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Dacre Montgomery, Sadie Sink și Winona Ryder.
Stranger Things Sezonul 2, are premiera tuturor episoadelor pe Netflix în 27 Octombrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.