Vezi Noul Film SF Scurt Al Regizorului Neill Blomkamp Intitulat ADAM: THE MIRROR

Vezi Noul Film SF Scurt Al Regizorului Neill Blomkamp Intitulat ADAM: THE MIRROR

Vezi Noul Film SF Scurt Al Regizorului Neill Blomkamp Intitulat ADAM: THE MIRROR ce este o continuare a unui film scurt din 2016.

Regizorul filmului SF, District 9 și producătorul filmului Chappie, cineastul Neill Blomkamp, conduce cu succes, două filme noi de scurt metraj animate în cadrul francizei ADAM, al cărui prim film scurt, a fost lansat online. ADAM: The Mirror, este o continuare a filmului original ADAM, care a fost lansat în 2016 ca un scurtmetraj, doar pentru a demonstra inovațiile tehnice pentru motorul de grafică pentru jocuri, Unity.
Neill Blomkamp, folosește acum Unity 2017, pentru a crea două filme de animație noi, ADAM: The Mirror și ADAM: Profetul, iar primul este acum disponibil pentru a-l viziona în întregime.
The Mirror, a fost făcut în timp real, folosind acelaşi motor de grafică pentru jocuri Unity 2017, și îl are în centrul atenţie pe eroul nostru amnezic, care descoperă un indiciu despre cine este el.
Neill Blomkamp, a realizat acest scurtmetraj prin intermediul studioului său OATS, prin care a produs, regizat și a lansat o serie de scurtmetraje online la începutul acestui an. Scopul studiourilor OATS, este acela de a testa mai multe concepte pentru viitoare posibilele filme de lung metraj și de a vedea care povești au succes.Nu este clar dacă vreunul din aceste filme scurte se vor îndreaptă spre o producţie mai mare, dar este clar că Neill Blomkamp, a luat inițiativa de a-și pune cariera în propriile mâini.
Regizorul a fost atașat la scaunul regizoral pentru un sequel Alien, înainte ca Ridley Scott și cei de la 20th Century Fox să-l pună pe tuşă, din cauza fricii de a nu se interpune cu propria franciză Prometheus, a lui Ridley Scott. Acest lucru a pus capăt filmului Alien ce trebuia să fie regizat de el, așa că Neill Blomkamp, face teste online și încearcă să îşi pună amprenta în ceea ce privește efectele vizuale inovatoare, realizându-și propriile povestiri SF.
Vorbind despre progresele tehnologice, Neill Blomkamp a spus:
– „De când am început să fac filme am visat la o lume virtuală care să mă lase să construiesc, să filmez și să editez peisaje foto realiste într-un singur loc. Astăzi, acest vis s-a împlinit datorită puterii lui Unity 2017”, a declarat Neill Blomkamp, ​​fondatorul OATS Studios.
„Faptul că am putea realiza imagini vizuale aproape foto realiste la jumătate din timpul mediu al ciclurilor noastre de producție, este uluitor. Viitorul este aici și de abia aștept să văd ce cred fanii noștri.” a mai declarat regizorul.

Acest film scurt, arată cu siguranţă incredibil, dar mai ales, este importantă rapiditatea cu care a fost făcut. Probabil cel mai interesant lucru, sunt costurile foarte scăzute ale unor asemenea viitoare filme.
Suntem foarte curioşi să vedem ce impact vor avea aceste progrese tehnologice asupra jocurilor video şi a industriei media, de acum înainte.
Mai jos, am inclus şi filmul original Adam din 2016, pentru cei care se întreabă de unde a pornit toată povestea.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.