Vezi Primul Trailer Pentru DEN OF THIEVES: Noul Thriller De Acţiune Cu GERARD BUTLER

Vezi Primul Trailer Pentru DEN OF THIEVES: Noul Thriller De Acţiune Cu GERARD BUTLER

Vezi Primul Trailer Pentru DEN OF THIEVES: Noul Thriller De Acţiune Cu GERARD BUTLER în rolul unui poliţist corupt ce se confruntă cu o gaşcă de hoţi.

Thrillerul Den Of Thieves, urmărește viața intersectată și deseori personal legată a unei unităţi de elită a Departamentului Şerifului din districtul L.A. și cea mai de succes gaşcă de hoţi de bancă, ce tocmai plănuiesc cel mai mare jaf la Banca Federală a Rezervelor din centrul Los Angeles-ului.
Cele mai recent efort actoricesc al lui Gerard Butler, care vine din mintea regizorului Dean Devlin (Ziua Independenței), adică filmul intitulat Geostorm, nu pare să aibă succesul scontat, având un început de cursă la boxoffice, cam şubred. Totuşi, filmul a câștigat peste 66 milioane de dolari în întreaga lume în prima sa săptămână, lucru ce ar putea aduce cu sine o pierdere de 100 de milioane de dolari pentru parteneriatul dintre Warner Bros. şi Skydance. Cu toate acestea, Gerad Butler, merge mai departe cu următorul său proiect cinema: Den Of Thieves. La suprafaţă, premisa acestui thriller de acţiune al scriitorului şi regizorului Christian Gudegast, cel care a nscocit si povestea din London Has Fallen, arată destul de decent.Mai ales că are scopul de a fi o versiune modernă a filmului clasic regizat de Michael Mann, Heat.
Această dramă de acţiune modernă, pune faţă în faţă, o trupă de elită coruptă din Departamentul Şerifului din L.A., împotriva unei echipe de hoți de bancă, foarte specializaţi, care sunt gata să dea lovitura vieţii lor.
Și sincer, primul trailer pentru Den Of Thieves, nu arată atât de rău. Totuşi, se pare că premisă filmului, depășește resursele disponibile ale regizorului. Distribuția este oarecum decentă şi are multe nume talentate ce au mai interpretat astfel de roluri. Evident, interpretările din film, nu sunt nici pe departe la nivelul lui Al Pacino sau Robert De Niro din filmul original. Din câte se pare, cei de la STX Entertainment, nu au așteptări foarte mari de la succesul filmului, de aici şi data de lansare stabilită pentru luna Ianuarie, o lună cu încasări foarte slabe. Totuşi, surprize există întotdeauna, şi suntem siguri că audiența filmului, şi fanii lui Gerard Butler, ar putea să le demonstreze contrariu.
Den Of Thieves Poster
Oricum ar fi, Den Of Thieves, pare o bucată bună de divertisment, sau cel puţin un film de acţiune interesant.
În film mai joacă, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson Jr., 50 Cent, Maurice Compte şi Sonya Balmores.
Den Of Thieves, ajunge în cinematografe pe 19 Ianuarie.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.