VIN DIESEL Anunţă Printr-un Clip Întoarcerea Lui JUSTIN LIN La Regia Lui FAST AND FURIOUS 9

VIN DIESEL Anunţă Printr-un Clip Întoarcerea Lui JUSTIN LIN La Regia Lui FAST AND FURIOUS 9

VIN DIESEL Anunţă Printr-un Clip Întoarcerea Lui JUSTIN LIN La Regia Lui FAST AND FURIOUS 9 şi a actriţei Jordana Brewster la rolul Mia Toretto.

Vin Diesel adună din nou familia Fast And Furious.
În mijlocul dramei în curs de desfășurare din universul Fast & Furious, starul francizei Vin Diesel, încearcă să aducă înapoi în franciză, două persoane importante: Justin Lin și Jordana Brewster.
În timpul unei transmişi live pe pagina sa de Facebook, (îl vedeţi la finalul articolului) Vin Diesel, a dezvăluit că lucrează la ceva „top secret”, ceva ce-i implică pe regizorul Justin Lin și actrița Jordana Brewster.
Descriindu-l pe regizorul Justin Lin, care a regizat filmele francizei cu numărul trei, patru, cinci și șase, ca fiind arhitectul seriei Fast And Furious, el a sugerat că regizorul se va întoarce pentru ceea ce ar putea fi ultimele două filme ale longevivei francize.
„Este o ştire de trei puncte, care v-a face din Fast And Furious 9 și 10, ceva incredibil.” declară Vin Diesel în clip.
Tot el a dezvăluit că sora sa de pe ecran, Jordana Brewster, este și ea implicată în proiectul secret despre care actorul vorbeşte. Actriţa, care este unul dintre membrii filmului original, a lipsit din ultimul film The Fate Of The Furious. Apariția ei în continuarea poveştii principale din franciză, este momentan dificilă, având în vedere că personajul ei, Mia, este căsătorită cu Brian, personajul interpretat de regretatul Paul Walker.Cu toate acestea, Vin Diesel spune în clip că:
– „Suntem pe punctul de a o vedea pe Jordana Brewster, în următoarele capitole ale universului Fast And Furious.”
Cei de la Universal, încă nu au dat un răspuns oficial la cele declarate de Vin Diesel.
În ultimele săptămâni, în lumea mega-francizei, au fost câteva tulburări interioare. De la întârzierea datei de lansare pentru Fast 9, pe care Tyrese Gibson, a luat-o mult prea în serios şi l-a acuzat pe Dwayne Johnson pentru aceasta întârziere, asta după ce un anunţ oficial pentru un film spin-off Fast And Furious cu Jason Statham şi Dwayne Johnson în rolurile principale, a fost dat publicităţii.
Producţia spin-off cu cei doi actori, are stabilită data de lansare pentru 26 Iulie 2019.
Singura întrebare ce probabil se iveşte în mintea fanilor francizei, este cum o vor introduce în poveste pe Jordana Brewster (Mia Toretto), având în vedere evenimentele cu care s-a terminat filmul Furious 7.

Cu opt filme la activ, franciza The Fast and Furious, a adunat 1,76 miliarde dolari pe plan intern şi 5,13 miliarde de dolari în întreaga lume. În mod clar, cei de la Universal îşi doresc să păstreze flacăra francizei în viaţă pentru a continua să spargă toate topurile încasărilor, indiferent de micile neînţelegeri dintre actorii francizei.
Totusi, cei de la Universal, vor lansa filmul Fast And Furious cu numărul 9, doar pe data de 10 Aprilie 2020.
Din câte se pare, pentru studio, un film spinoff Fast And Furious, cu Dwayne Johnson, Charlize Theron şi Jason Statham, are prioritate.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.