X-FILES SEZONUL 11: Vezi Primele Imagini Cu Mulder Şi Scully

X-FILES SEZONUL 11: Vezi Primele Imagini Cu Mulder Şi Scully alături de un personaj cunoscut şi un extraterestru.

Dosarele X, se vor întoarce pentru un nou sezon și vor aduce pe micile ecrane toate conspirațiile posibile.
Mulder și Scully, vor reveni să investigheze forțe misterioase și vor elucida alte confruntări cu organizaţiile secrete ale guvernelor. Iar dacă te întrebai ce ne aşteaptă în continuare în serialul The X-Files, iată că acum avem parte de primele imagini din viitorul sezon. Dosarele X, este una din cele mai populare seriale de cult ale tuturor timpurilor. A rulat peste 9 ani, a avut parte de 9 sezoane de televiziune și 2 filme, şi în tot acest timp, agenții speciali Mulder (David Duchovny) și Scully (Gillian Anderson), au explorat necunoscutul, s-au ocupat de monștri, extratereştri, conspirații guvernamentale și tot felul de lucruri ciudate și sălbatice. După ce a dispărut de pe micile ecrane acum 14 ani, Dosarele X s-au întors anul trecut, cu un sezon special de 6 episoade, iar rezultatele au fost oarecum mixte, în cel mai bun caz. Unul dintre episoade, „Mulder & Scully Meet the Were-Monster”, a fost unul dintre cele mai amuzante pe care le-a X-Files le-a produs vreodată serialul. Restul episoadelor, nu chiar atât de mult. Totuşi, a fost de ajuns să-l vedem pe David Duchovny și pe Gillian Anderson, revenind la rolurile lor speciale din acest serial, dar, parcă se simțea că magia dintre cei doi parcă a dispărut în cea mai mare parte a noului sezon.THE X-FILES - Serzonul 11 Episodul 1: My Struggle III (Mulder si Scully)
Se prea poate să fi fost şi scenariile fragile a episoadelor, care în afară de primul episod, au cam lăsat de dorit. În ciuda acestui lucru, se pare că reuniunea a fost un hit destul de mare pentru cei de la Fox, de vreme ce au dat undă verde în realizarea sezonului 11, care va avea 10 episoade.
EW a lansat primele imagini din noul sezon, împreună cu mai multe informații de la creatorul Chris Carter.
În cea mai bună tradiție a Dosarelor X, cele două imagini sunt vagi, dar destul de relevante pentru a stârni apetitul celor mai mulți fani. O imagine o arată pe Scully așezata pe un pat de spital, iar alături de ea este Mulder. Creatorul Chris Carter, spune că acest lucru arată un moment din noile episoade, după finala sezonului 10, ce a inclus un foarte bolnav Mulder datorită reacţiei sale la un virus extraterestru, în timp ce Scully părea imună.
„Evident, s-a întâmplat ceva neașteptat”, a spus Chris Carter în mod deliberat de vag.
Cealaltă imagine prezintă o scenă stabilită în trecut, care dezvăluie mai multe despre istoria Fumătorului (William B. Davis), un personaj care este aparent nemuritor în ceea ce privește acest serial.Într-o cameră , un tânăr stă cu alți doi oameni ce privesc un extraterestru, ce stă nemişcat în fundal.

THE X-FILES - Serzonul 11 Episodul 1: My Struggle III
Chris Carter, spune că în viitoarele episoade se vor întoarce agentul Monica Reyes și Skinner, alături de foarte multe personaje noi. Creatorul serialului, a mai specificat că studioul a angajat mai mulţi scriitori și regizori de sex feminin, ceea ce ne dă speranţă că viitoarele episoade ale serialului, vor anima lucrurile și vor rectifica greșelile din sezonul 10.

Sezonul 11 ​​al serialului X-Files, va fi difuzat cândva la începutul anului 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.