Actorul De Origine Română SEBASTIAN STAN Seamănă Izbitor Cu Personajul LUKE SKYWALKER

Actorul De Origine Română SEBASTIAN STAN Seamănă Izbitor Cu Personajul LUKE SKYWALKER

Actorul De Origine Română SEBASTIAN STAN Seamănă Izbitor Cu Personajul LUKE SKYWALKER pe care actorul ar vrea să îl interpreteze.

Asemănarea dintre Mark Hamill și actorul de origine romană Sebastian Stan, a fost bine documentată online, iar actorul din Captain America, ar fi fericit să joace rolul lui Luke Skywalker în franciza Star Wars. Datorită lui J. J. Abrams, actuala trilogie Star Wars, a adus înapoi trio-ul de actori originali ce au interpretat personajele din primul film, Luke Skywalker, Han Solo şi Princess Leia. Deşi în filmul anterior, The Force Awakens, Mark Hamill, nu a avut un rol important în poveste, se pare că Star Wars: Ultimii Jedi, îl va aduce pe Luke Skywalker într-un rol mult mai proeminent. Poate că singura franciză capabilă să îşi măsoare puterea cu franciza Star Wars la box-office, este Universul Cinematic al celor de la Marvel. Şi fiind atât de populare, câțiva fani ai ambelor francize, au pus rapid la punct diferitele similitudini faciale dintre Luke Skywalker și Winter Soldier, Sebastian Stan, ca să nu mai vorbim de afinitatea lor pentru brațe metalice. Mark Hamill însuși, s-a alăturat distracției  lansând o imagine pe tweeter cu duo-ul având hashtag-ul „MySonSebastian”.Deși comparațiile sunt toate cât se poate de reale, se pare că Sebastian Stan, nu ar avea absolut nici o ezitare să-și asume rolul lui Luke Skywalker. Răspunzând la o întrebare pusă de fanii de la Rhode Island Comic Con în weekend trecut, actorul cu origini Româneşti, a declarat:
„Vreau doar să spun aici că oricând cineva ar vrea să mă sune și să mă întrebe despre Luke Skywalker, aș fi foarte fericit”.
Evident, Sebastian Stan, nu este singurul actor care ar dori o şansă de a se alătura francizei Star Wars, mai ales dacă asta ar însemna să aibă unul dintre cele mai iconice roluri din istoria filmului. Totuși, atunci când Mark Hamill însuși recunoaşte asemănările dintre cei doi, s-ar putea să-i dea lui Sebastian Stan mai multe șanse. Poate că va exista şi o şansă reală pentru actorul născut în România. O nouă trilogiei Star Wars va fi realizată de regizorul Rian Johnson, despre care se speculează că va fi un prequel cu evenimentele dinainte de trilogia originală. Deși este prea devreme pentru a spune ce va conţine aceste trei filme din noua trilogie, cei de la Disney au declarat că narațiunea este separată de saga familiei Skywalker , astfel încât Luke nu va fi prezent în aceste filme. Cea mai bună speranță a lui Sebastian Stan ar fi un alt film spinoff stabilit în era trilogiei originale.

Sebastian Stan

Cine ştie, poate vom vedea un film spinoff despre povestea personajului Luke Skywalker din copilărie sau adolescenţă, cu un actor nou. De exemplu Sebastian Stan.
Oricum va fi, se pare că Disney a avut dificultăți considerabile în producția filmului ce prezintă povestea lui Han Solo, dinainte de trilogia oficială. Asta nu înseamnă că viitorul nu ne rezervă surprize plăcute.
Ţie ţi-ar place să îl vezi pe actorul născut în România într-un rol faimos din franciza Star Wars?
Aşteptăm comentariul tău în secţiunea de mai jos.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.