Disney Anunţă O Nouă Trilogie STAR WARS Şi Un Serial TV

Disney Anunţă O Nouă Trilogie STAR WARS Şi Un Serial TV

Disney Anunţă O Nouă Trilogie STAR WARS Şi Un Serial TV producţii ce vor fi coordonate şi concepute de regizorul Rian Johnson.

Regizorul filmului Star Wars: Ultimii Jedi, cineastul Rian Johnson, se va întoarce în universul creat de Geprge Lucas pentru o întreagă trilogie nouă Star Wars, trilogie ce se va concentra pe alte poveşti din acest univers extins şi nu va avea legătură cu actuala poveste în care principalul subiect este familia Skywalker.

În timp ce filmul Star Wars: The Last Jedi al regizorului Rian Johnson, nu ajunge în cinematografe decât luna viitoare, se pare că regizorul, a început deja munca la o nouă trilogie Star Wars.
Faptul că toată lumea este extrem de pozitivă când vine vorba de producția The Last Jedi a lui Rian Johnson, şi nu s-a întâmplat nimic ieşit din comun în timpul filmărilor şi al post-producţiei, se pare că i-a determinat pe cei de la Disney să lucreze cu un regizor cu care au avut o relație pozitivă. Site-ul oficial Star Wars, a anunțat că Rian Johnson are planificată o nouă trilogie „separată de saga episodică a lui Skywalker” și că „Rian Johnson va introduce noi personaje dintr-un colț al galaxiei care nu a mai fost explorat niciodată”.
„Star Wars este cea mai mare mitologie modernă și ne simțim foarte norocoși că vom contribui la extinderea ei”, a declarat Rian Johnson.Regizorul Rian Johnson, cu John Boyega (Finn) și Oscar Isaac (Poe Dameron)
Aşadar, e oficial. Vom vedea e extindere a universului Star Wars, dincolo de saga care a spus povestea lui Luke Skywalker şi a evenimentelor care au avut loc în jurul vieţii sale. Rian Johnson va dezvolta această nouă trilogie cu ajutorul colaboratorului sau Ram Bergman. El intenționează să scrie și să regizeze primul film al noii trilogii.
Cât despre ce va însemna această nouă trilogie, sau ce detalii va conţine, informaţiile sunt deocamdată, inexistente. Oricum, acest lucru înseamnă că Lucasfilm îi oferă lui Rian Johnson, libertatea creativă de a explora alte subiecte fascinante din acest univers extins și oportunitatea de a introduce multe personaje noi.
Angajarea lui Rian Johnson pentru o asemenea sarcină importantă, este un semn extrem de încurajator pentru filmul de anul acesta The Last Jedi. Înseamnă că Lucasfilm și Disney, nu numai că sunt mulțumiți de producție, ci că sunt încântaţi de produsul final și ne arată că sunt încrezători în succesul filmului Star Wars: The Last Jedi.
Rămâne să vedem cât de mult va încânta filmul fanii longevivei francize, pe 15 Decembrie, atunci când Star Wars: Ultimii Jedi, va ajunge în cinematografe.

 Regizorul Rian Johnson are planificată o nouă trilogie STAR WARS
Iar dacă ştirea de mai sus nu era de ajuns, cei de la Disney ne anunţă că intenționează să lanseze un serviciu de streaming până la sfârșitul anului 2019. Evident, studioul nu este mulțumit să transmită online toate titlurile lor celebrele, căci pe deasupra, vor crea şi niște seriale noi. Președintele și CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că dezvoltă un număr de seriale TV noi, special pentru serviciul de streaming, bazat pe unele poveşti majore.
Iar cel mai important va fi un serial de acțiune Star Wars.
Deocamdată nu există alte detalii despre serialul Star Wars.
Dar, suntem siguri că este binevenit de către toţi fanii Star Wars.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.