DWAYNE JOHNSON Se Luptă Cu Fiare Gigantice În Primul Trailer Pentru Filmul RAMPAGE

DWAYNE JOHNSON Se Luptă Cu Fiare Gigantice În Primul Trailer Pentru Filmul RAMPAGE

DWAYNE JOHNSON Se Luptă Cu Fiare Gigantice În Primul Trailer Pentru Filmul RAMPAGE o adaptare a clasicului joc video din anii 80.

Warner Bros. și New Line Cinema au lansat online primul trailer pentru filmul Rampage, cel mai recent film de aventură şi de acțiune al magnificului Dwayne Johnson, peliculă ce îl reuneşte cu regizorul filmului San Andreas, Brad Peyton. Inspirat de jocul video din 1980, Rampage, îl are pe Dwayne Johnson în rolul unui primatolog pe nume Davis Okoye, care împarte o legătură destul de strânsă cu George, o gorilă remarcabil de inteligentă, care a fost în grijă sa de la naștere.
Dar atunci când un experiment genetic eşuat transformă această gorilă blândă într-un monstru înfricoșător, Dwayne Johnson (Davis Okoye), este pregătit să salveze situaţia. Pentru a înrăutății lucrurile, apar și alți prădători de dimensiuni considerabile.
Pe măsură ce acești monștri modificaţi genetic distrug totul în calea lor, personajul lui Dwayne Johnson, trebuie să oprească o catastrofă globală şi pe creatura ce a fost odată prietenul lui.Primul trailer pentru Rampage, are aportul personajul lui Dwayne Johnson, care vrea să-și salveze prietenul, iar asta adaugă un substrat emoțional trailerului pentru Rampage, în tot acest haos de cadre standard pentru un film cu dezastre.
Pe de altă parte, singurul lucru care pare să facă acest film diferit faţă de San Andreas, este acela că prezintă animale gigant.
Întreaga încercare pare dureros de generică și este ciudat să-l vedem pe Dwayne Johnson cum îşi etalează influența pentru a face lucrurile mai interesante decât par într-o adaptare pentru un joc video.
Sperăm că filmul final este mai interesant decât acest trailer blând.
Îşi aminteşte cineva de filmul Doom din 2005?!

Poster Rampage (2018)
În film mai joacă Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello și Jeffrey Dean Morgan, precum și P. J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid, și Matt Gerald.

Filmul RAMPAGE, regizat de Brad Peyton, este programat să ajungă în cinematografe pe 20 Aprilie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.