Filmul AVENGERS 4 Va Fi Finalul Aventurilor Cu Actualii Super-Eroi De La Marvel

Filmul AVENGERS 4 Va Fi Finalul Aventurilor Cu Actualii Super-Eroi De La Marvel

Filmul AVENGERS 4 Va Fi Finalul Aventurilor Cu Actualii Super-Eroi De La Marvel şi sfârşitul contractelor pentru actorii ce-i interpretează pe aceştia.

Încă de când studiourile Marvel, au optat să filmeze Avengers 3 și 4, simultan, s-a vorbit mult despre aceste filme ca o concluzie gigantică finală pentru Universul Cinematic Marvel actual. Decizia de a realiza filmările pentru ambele producţii simultan, ne asigură că aceasta poate fi singura dată când distribuţia uriașă a membrilor Universului Cinematic Extins Marvel, poate fi adunată la un loc, având în vedere programul de lucru aglomerat al tuturor acestor actori celebri. În plus, în timp ce al treilea film 3 se numește Avengers: Infinity War, titlul celui de al patrulea film, este încă ținut secret, pentru că este „spoiler”. Toate acestea, par să sugereze un singur lucru: vom vedea ceva „dispariţii” în acţiune ale unor personaje, pentru că lansarea lui Avengers 4, va înseamna de fapt, sfârșitul Universului Cinematic Marvel, așa cum îl știm noi în ziua de astăzi. Și într-adevăr acest lucru este confirmat într-un interviu extins în revista Vanity Fair, despre aniversarea a 10 ani de Marvel Studios:
„După Avengers 4, un film ambițios cu mai multe francize încrucișate, ce va fi lansat în 2019, cel puțin unele dintre personajele originale care stau în centrul echipei Avengers, vor agăța pelerinele și scuturile în cui”.Acest lucru are legătură parțial cu faptul că contractele cu Marvel ale unora dintre actorii francizei, precum Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner și Chris Evans, vor expira. Dar are de-a face şi cu faptul că unii dintre ei, au făcut parte din această echipă fantastică, timp de 10 ani. Probabil este timpul ca ei să predea ştafeta unor personaje proaspete și noi. Boss-ul mare de la Marvel, Kevin Feige, reiterează faptul că, natura concludentă a filmului Avengers 4, este în conformitate cu studiul extins pe public al celor de la Marvel Studios, ce spune că e cazul să schimbe lucrurile:
-„Avengers 4”, a spus el, „va aduce lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată în filmele cu super-eroi: o parte finală. Vor exista două perioade distincte. Totul înainte de Avengers 4, și tot ceea se va întâmpla după.”

Avengers: Infinity War - Robert Downey Jr, Chris Pratt si Tom Holland
Va fi incredibil de interesant să vedem cine preia mantaua super-eroilor după ce actorii implicaţi momentan în Universul Marvel, îşi vor încheia datoria. Poate oare Doctor Strange, interpretat de Benedict Cumberbatch, să fie la fel de popular ca Iron Man? Sau crezi că Black Panther (Chadwick Boseman), este arma secretă a celor de la Marvel? Vom afla asta în timp.
Prima parte a acestei concluzii captivante, adică filmul Avengers 3: Infinity War, va ajunge în cinematografe pe 4 Mai 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.