JUSTICE LEAGUE: Vezi Şapte Clipuri Din Mega Filmul Super Eroilor DC

JUSTICE LEAGUE: Vezi Şapte Clipuri Din Mega Filmul Super Eroilor DC

JUSTICE LEAGUE: Vezi Şapte Clipuri Din Mega Filmul Super Eroilor DC şi află ce puteri are de ascuns personajul negativ Steppenwolf.

Aceste clipuri noi din Justice League, ne arată în cele din urmă, primele imagini cu amenințarea ce vine de departe prin dezvalirea unei scene fantastice cu maleficul Steppenwolf (Ciaran Hinds). Devreme ce Steppenwolf este o creatură specială şi aparte, este evident de ce Warner Bros., nu s-a grăbit să scoată la iveală adevărată sa înfăţişare, asta fiindcă personajul negativ interpretat de Cirian Hinds, este o creație totală CGI. Scopul acestuia pare să fie urmărirea dispozitivului Mother Boxes, un fel de supercomputer portabil miniturizat, dispozitiv a cărui adevărata natură și origine este necunoscută. Steppenwolf, posedă puteri și abilități care nu sunt înțelese de Liga Dreptăţii și pare a fi destul de ameninţător în acest clip nou, ce îl puteţi vedea la finalul acestui articol. Celelalte clipuri, încearcă să jongleze cu umorul dintre personaje, iar cadrele amuzante vin în mare parte din dialogurile cu The Flash.După Man Of Steel, Batman v Superman, Suicide Squad și Wonder Woman, Justice League ar fi al cincilea film din universul interconectat al filmelor DC realizate de Warner Bros. și o prezintă pe Wonder Woman (Gal Gadot) și pe Batman (Ben Affleck), cele două personaje ce îşi unesc forțele pentru a crea o echipă de oameni senzaţionali, cu scopul de a combate pericolul venit din spaţiu să ameninţe omenirea: Steppenwolf (Ciaran Hinds).
Justice League, a început să filmeze în 2016 sub conducerea regizorului Zack Snyder, dar la începutul acestui an, Joss Whedon a preluat producţia pentru că Zack Snyder a avut probleme personale. Joss Whedon, care nu este străin de filmele cu super eroi, îl are coechipier la conceperea scenariului pe Chris Terrio (Batman v Superman) și a supravegheat noile filmări din timpul verii, care se pare că au schimbat puţin povestea iniţială a filmului.
Alimentat de credința sa în umanitate și inspirat de actul altruist al lui Superman, Bruce Wayne, cere ajutorul unor aliaţi puternici, pentru a se confrunta cu un inamic inimaginabil. Batman şi Wonder Woman, lucrează rapid pentru a găsi și a recruta o echipă de oameni cu puteri anormale, totul în numele umanităţii, care este pe cale să înfrunte o amenințare fară precedent. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg şi The Flash, formează JUSTICE LEAGUE, o iniţiativă ce trebuie să salveze planeta de un atac de proporții catastrofale.Justice League, ajunge în cinematografe pe 17 Noiembrie și îi readuce în distribuţie pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Connie Nielsen (Hippolyta)Robin Wright (Antiope), alături de noii veniţi J.K. Simmons (Comisarul Gordon), Amber Heard (Mera), Willem Dafoe (Vulko), Billy Crudup (Henry Allen), Joe Morton (Dr. Silas Stone).

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.