PAUL RUDD Ne Arată Noul Costum În Clipul De Pe Platourile De Filmare ANT-MAN 2

PAUL RUDD Ne Arată Noul Costum În Clipul De Pe Platourile De Filmare ANT-MAN 2

PAUL RUDD Ne Arată Noul Costum În Clipul De Pe Platourile De Filmare ANT-MAN 2 în timp ce răspunde la întrebările fanilor despre film.

Starul filmului Ant-Man, actorul Paul Rudd, ne dezvăluie cum arată noul costum al super-eroului minuscul, direct de pe platourile de filmare pentru filmul Ant-Man And The Wasp.
Filmul următor va fi stabilit după Captain America: Războiul Civil, unde publicul l-a văzut ultima dată pe Ant-Man și va prezenta introducerea personajului Wasp. În august anul trecut, cei de la Marvel au anunțat că producţia Ant-Man And The Wasp, a început să filmeze, iar fotografiile și videoclipurile de pe platourile de filmare, au ajuns treptat online. Totuși, fanii pot vedea noul costum al lui Ant-Man, aproape integral, în noul clip lansat online.
Cei de la HBO au lansat un clip foarte amuzant de la evenimentul „Night Of Too Many Stars„, o gală de caritate ce a strâns bani pentru copii cu autism, găzduit de Jon Stewart. În clip, Paul Rudd poartă costumul Ant-Man şi răspunde unor întrebări venite de la public. Totuşi, Paul Rudd, anticipează că întrebările vor fi despre filmul Ant-Man And The Wasp. Dar întrebările venite de la fani, sunt legate de cu totul alt film şi replica sa celebră din I Love You Man: Slappin Da Bass. Actorul pare că nu înțelege foarte bine de ce oamenii sunt mai interesați de o replică unică dintr-un film mai vechi. El spune: „Nu multă lume a văzut noul costum al lui Ant-Man” – înainte de a citi o altă întrebare despre replica „slappin ‘da bass”.În Captain America: Civil War, Ant-Man și-a demonstrat capacitatea nu doar de a se micșora, ci și de a crește masiv. În continuarea Ant-Man 2, el va fi ajutat și de Wasp, adică de Hope Van Dyne, interpretată de Evangeline Lilly, care a preluat mantia alter-ego-ului de la mama ei, Janet Van Dyne, jucată de Michelle Pfeiffer în Ant-Man And The Wasp. Hope și Scott, vor avea nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține în timp ce se întâlnesc cu o serie de noi prieteni și dușmani, inclusiv personajul The Ghost, interpretat de Hannah John-Kamen și un duşman mai vechi interpretat de Walter Goggins (Sonny Burch) , despre care se zvonește că este noul antagonist principal ce deţine o parte din Cross Industries. Pe măsură ce Universul cinematografic Marvel continuă să se extindă și să se intersecteze, nimic nu poate fi surprinzător, şi fanii de abia aşteaptă să vadă ce surprize va aduce Ant-Man And The Wasp. Specificul poveştii din Ant-Man 2, nu este încă destul de clar, însă filmul promite să implementeze același farmec și amuzament că filmul original. Totuşi, nu suntem siguri că în Ant-Man And The Wasp, Paul Rudd va spune replica „slappin’da bass”.

Regizat de Peyton Reed, dintr-un scenariu scris de scriitori Chris McKenna și Erik Sommers, filmul celor de la Marvel, Ant-Man And The Wasp, îi are în distribuţie pe Paul Rudd în rolul lui Scott Lang, Evangeline Lilly în rolul lui Hope Van Dyne și Michael Douglas ca Hank Pym. Personajele care se vor întoarce sunt cele interpretate de Micheal Pena, David Dastmalchain și Judy Greer, în rolul fostei soții a lui Scott Lang. Între timp, continuarea va avea parte şi de noii veniți, Hannah John-Kamen, ca şi Ghost și Walter Goggins, ca şi Sonny Burch, precum și Laurence Fishburne în rolul lui Doctor Bill Foster, Randall Park ca şi detectivul Jimmy Woo și Michelle Pfieffer în rolul misterioasei Janet Van Dyne.
Ant-Man And The Wasp, urmează să fie lansat în cinematografe pe 6 Iulie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.