Primul Trailer INCREDIBLES 2: O Nouă Forţă Apare În Familia Incredibililor

Primul Trailer INCREDIBLES 2: O Nouă Forţă Apare În Familia Incredibililor

Primul Trailer INCREDIBLES 2: O Nouă Forţă Apare În Familia Incredibililor atunci când bebeluşul Jack-Jack manifestă super-puteri fantastice.

Toată familia preferată de super-eroi revine în Incredibles 2, dar că de data aceasta, Helen (Holly Hunter), se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob (Craig T. Nelson), acasă cu Violet (Sarah Vowell), pentru a naviga în eroica aventură zilnică a vieții „normale”. Este o tranziție dificilă pentru toată lumea, făcută mai strictă de faptul că familia încă nu știe de super-puterile emergente ale lui Jack-Jack.
Atunci când un nou personaj negativ plănuieşte un complot strălucitor și periculos, familia și Frozone (Samuel L. Jackson), trebuie să găsească o modalitate de a colabora din nou, ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când toți sunt incredibili.
Iată că cei de la Disney şi Pixar, au lansat primul trailer pentru mult aşteptata continuare Incredibles 2, unul din filmele ce se află în topul celor mai aşteptate continuări de către public.Acţiunea din film se petrece imediat după evenimentele din primul film și se va concentra mai mult pe Helen Parr aka. Elastigirl (Holly Hunter) în timp ce Bob aka Dl. Incredibil (Craig T. Nelson), rămâne acasă pentru a ajuta la creşterea şi educarea bebeluşului Jack-Jack. Și, după cum arată acest teaser trailer, Jack-Jack, va fi destul de greu de crescut.
Fanii filmului animat Incredibles (2004), au ştiut probabil de această continuare, mai ales dacă au văzut filmul scurt Jack-Jack Attack, animat de regizorul Brad Bird. Este greu de crezut că au trecut 13 ani de la lansarea acelui film scurt ce ne introducea pentru prima dată în lumea puterilor incredibile ale membrului familiei Parr.
Desigur, toată lumea se aştepta la o asemenea poveste, mai ales luând în considerare finalul excelent al primului film, ce ne-a lăsat pe unii cu multe întrebări în minte.
Din fericire, așteptarea pentru întreaga poveste este aproape de sfârșit.

Incredibles 2 Poster
Regizat de Brad Bird (Iron Giant, The Incredibles), filmul are în distribuţie vocile actorilor Samuel L. Jackson, Holly Hunter, John Ratzenberger, Craig T. Nelson, Sarah Vowell şi Huck Milner.
Incredibles 2, ajunge în cinematografe pe 15 iunie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.