THOMAS JANE Dezvăluie Detalii Importante Din Povestea Filmului PREDATOR

THOMAS JANE Dezvăluie Detalii Importante Din Povestea Filmului PREDATOR

THOMAS JANE Dezvăluie Detalii Importante Din Povestea Filmului PREDATOR care pare destul de incredibilă şi plină de umor.

Atunci când cineastul Shane Black, se apucă să realizeze un film Predator, publicul este curios să afle mai multe detalii, dar până de curând, acel entuziasm de a afla povestea filmului, nu prea a existat, de oarece, nu știm mai nimic despre noul film Predator. Știam că Shane Black, a co-scris scenariul filmului, alături de Fred Dekker și că producţia ar recunoaște evenimentele din filmele originale, făcându-l mai mult o continuare decât un reboot. Dar atunci când vine vorba de detalii oficiale, se pare că totul a fost ţinut în secret.
Din fericire, starul Thomas Jane, ce deţine un rol principal în Predator, a dezvăluit mai multe informații noi despre povestea filmului într-un interviu cu Shadow Nation, iar detaliile par să ne pregătească pentru un haos total într-o peliculă de Shane Black, ce va avea multe oportunităţi pentru umorul său recunoscut.Thomas Jane a explicat:
– „Eu şi băieţii, jucăm rolurile unor veterani din Afganistan, războiul din Irak, sau ceva de genul ăsta. Dar, suntem cu toții puţin săriţi de pe fix, așa că avem în fiecare zi programare la spitalul veteranilor, pentru medicamente. Toți suntem ca niște foşti soldați antrenaţi, fiecare cu afecţiuni mentale post-război. Suntem la spitalul veteranilor și suntem în terapie de grup și, bineînțeles, unul din noi o ia razna. Suntem arestați cu toţii și aruncați într-un autobuz. În autobuzul respectiv, se află şi un tip ce este de fapt programat de către guvern pentru ”dispariţie”, pentru că a văzut un OZN, a văzut că navele unor Predatori au aterizat, așa că l-au prins și l-au aruncat într-un autobuz cu nebunii. În timpul călătoriei spre destinaţia unde vor să scape de acest tip, bineînţeles că noi, ne revoltăm și ne spunem „la naiba, mergem să-i omorâm pe Predatori ăştia”. Desigur, suntem destul de nebuni să credem că tipul ăsta a văzut într-adevăr un OZN și că acești extratereştri, sunt acolo unde zice el.”
De asemenea, actorul pare, să confirme prezența mai multor Predatori în film, spunând că:
-„Filmul are foarte mult umor sec marca Shane Black. Şi Predatorii sunt clasici. Sunt încă Predatori și sunt aproape aceeași Predatori ca întotdeauna.”

The Predator (2018) Poster
Actorul Thomas Jane, lucrează în filmul Predator, alături de o distribuţia destul de incredibilă, ce include nume ca Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Olivia Munn, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Yvonne Strahovski, Alfie Allen și Edward James Olmos.
The Predator, şi-a schimbat data de lansare în cinematografe pentru 14 Septembrie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.