TOM CRUISE Vizat Pentru Noul Film Al Regizorului QUENTIN TARANTINO

TOM CRUISE Vizat Pentru Noul Film Al Regizorului QUENTIN TARANTINO

TOM CRUISE Vizat Pentru Noul Film Al Regizorului QUENTIN TARANTINO alături de nume precum Margot Robbie, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio.

Un nou film regizat de Quentin Tarantino, este întotdeauna o aventură mulţumitoare şi fascinantă. Dar, următorul său film, probabil cel mai misterios de până acum, devine unul dintre cele mai interesante proiecte din cariera sa. Producătorul, scenaristul şi regizorul Quentin Tarantino, a colaborat cu compania de producție a lui Harvey Weinstein, încă de când Miramax şi compania Weinstein au prezentat producția Reservoir Dogs la Festivalul de Film Sundance în 1992. Dar, în urma revărsării de acuzații aduse împotriva mega-producătorului Harvey Weinstein, din ultima perioadă și criza financiară ulterioară a companiei sale, l-au determinat pe Quentin Tarantino să prezinte noul său scenariu, la fiecare studio major.Regizorul Quentin Tarantino
Asta face ca al nouălea film al său, care este deocamdată ne intitulat, să fie o adevărată raritate în CV-ul său, iar asta ar putea să se traducă în realizarea noului său film sub egida unui nou studio.
Ce studio va fi, rămâne de văzut. Dar, noi discuţii şi speculaţii, lansate de cei de la Variety, arată că Warner Bros., Sony și Paramount, sunt cei mai puternici ofertanți. Toate studiourile importante se află în joc, cu excepția celor de la Disney, care sunt bine închegaţi în marja filmelor de familie. În timp ce suntem siguri că toate studiourile sunt gata să-i ofere lui Tarantino, tot ceea ce dorește, rămâne până la urmă, decizia regizorului.

Ca de obicei, Quentin Tarantino, caută nume faimoase pentru distribuția lui, alături de câteva staruri familiare și ceva nou veniți în mix. După cum se zvonea şi anterior, Tarantino dorește ca Margot Robbie să joace un rol principal în viitorul său film și se spune că are roluri scrise pentru Brad Pitt și Leonardo DiCaprio. Iar dacă e să credem ce spun cei de la site-ul Deadline, putem să îl adăugăm şi pe Tom Cruise la listă scurtă de talente pe care Tarantino vrea să le adauge viitorului său film.

Katie Holmes, Tom Cruise si Quentin Tarantino

Deși nu se precizează dacă toți trei actori intenționează să apară în film, credem că totul se bazează pe programarea începerii filmărilor și compatibilitatea agendei de lucru a actorilor menţionaţi.
Din câte se pare, producătorul filmului Harry Potter și Gravity, David Heyman (Fringe), este deja implicat ca principal producător. Acesta va fi primul proiect al lui David Heyman în colaborare cu Quentin Tarantino.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.