Trailer Nou THE GREATEST SHOWMAN: Actorul HUGH JACKMAN Devine Un Adevărat Superstar

Trailer Nou THE GREATEST SHOWMAN: Actorul HUGH JACKMAN Devine Un Adevărat Superstar

Trailer Nou THE GREATEST SHOWMAN: Actorul HUGH JACKMAN Devine Un Adevărat Superstar după ce personajul sau vizionar crează un spectacol de talie mondială.

Inspirat de imaginația lui P.T. Barnum, The Greatest Showman este un muzical original ce sărbătorește nașterea unui show de talie mondială, și povestește despre un om vizionar care s-a ridicat din nimic şi a ajuns să creeze un show ce a devenit o senzație mondială.
Iar noul trailer pentru viitoarea dramă muzicală a celor de la Fox, The Greatest Showman, știe să aducă în faţă publicului cadrele bune ale filmului, pentru a cuceri pe oricine.
O poveste fantastică despre oameni frumoși, muzică bună și dans în costume colorate vibrant. Un mesaj plin de speranță despre „noi împotriva lumii”, care pătrunde în mintea celor marginalizaţi în fața unei elite. The Greatest Showman, are de toate şi se simte asta din noul trailer pe care îl veţi vedea la finalul articolului.
Filmul este susținut de o dată de lansare ce nu poate da greş în jurul sărbătorilor şi ar trebui să fie un blockbuster solid în peisajul cinematografic din cursul acestui an. Evident, cei de la Fox, se laudă că The Greatest Showman, prezintă opera muzicală a liricilor care au creat şi multi premiatul La La Land, Benj Pasek și Justin Paul.Deci, dacă v-a plăcut La La Land, dar doriți un altfel de divertisment cu mai multă tematică clasică și un Hugh Jackman în mare formă, atunci The Greatest Showman, este filmul pe care vei vrea să îl vezi. Ultima dată când Hugh Jackman a avut șansa de a cânta pe ecran pentru o lansare de Crăciun a fost în Les Miserables (2012), film care a câştigat în 28 de milioane de dolari în Statele Unite și a câștigat peste 440 milioane de dolari în întreaga lume. Filmul este inspirat de viaţa lui Phineas Taylor Barnum, un politician american ce a trăit în anii 1810, mai bine cunoscut pentru că a fost un showman și un om de afaceri ce a rămas în memoria colectivă pentru că a fondat Circul Barnum & Bailey. Deși Barnum a fost un autor, editor, filantrop și pentru o scurtă perioadă, politician, el a declarat că este „Un showman de profesie”. Barnum este cunoscut la nivel mondial pentru că a fost creditat cu fraza „There’s a sucker born every minute”.

The Greatest Showman Poster
În distribuţia filmului mai joacă Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson și Zendaya.
Filmul reprezintă debutul regizoral al lui Michael Gracey şi ajunge în cinematografe pe 20 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.