Un Serial LORD OF THE RINGS Cu Costuri Extravagante Este Gata Să Ne Uimească

Un Serial LORD OF THE RINGS Cu Costuri Extravagante Este Gata Să Ne Uimească

Un Serial LORD OF THE RINGS Cu Costuri Extravagante Este Gata Să Ne Uimească şi să ne cucerească cu poveşti fantastice din Middle Earth.

Sunteți gata să vă întoarceți în Middle Earth?
Într-o afacere care se așteaptă să umbrească orice alt serial TV până în prezent, se pare că proprietatea Lord Of The Rings, a autorului J.R.R. Tolkien, a fost curtată de mai multe studiouri pentru a realiza seriale bazate pe romanele autorului, cu o etichetă de preț enormă atașată.
Amazon, Netflix și HBO, au dus tratative cu reprezentaţi legali ai autorului pentru câteva proiecte, ce includ un serial. Totuşi, a fost invocată o plată a drepturilor de autor în avans, care se spune că se află în marja a 200-250 milioane de dolari. Această sumă ar fi doar plata pentru drepturile de autor, înainte de orice costuri pentru dezvoltare, înrolare de actori sau realizarea producției. În plus, bugetul pentru un serial de fantezie de această magnitudine, este probabil în jurul a 100-150 milioane de dolari, pe sezon. Din câte se pare, cei de la Amazon, sunt dispuşi să plătească aceste sume pentru a dezvolta o nouă serie TV bazată pe „The Lord Of The Rings„. Reprezentanţii legali ai lui J.R.R. Tolkien, sunt şi ei implicaţi, după ce au soluționat recent un proces cu Warner Bros. în legătură cu o dispută în materie de drepturi de autor.
Chiar dacă filmele lui Peter Jackson, Lord Of The Rings, au abordat deja acest subiect fantasy din Middle Earth, alte ecranizări precum Game Of Thrones, au dovedit că investiţia merită.Un Serial LORD OF THE RINGS Cu Costuri Extravagante Este Gata Să Ne Uimească
Probabil, era doar o chestiune de timp înainte ca cineva să ajungă să re-lanseaze seria Lord Of The Rings, fie pe micul ecran sau în cinematografe. Filmul epic de fantezie al regizorului Peter Jackson, care a preluat materialul sursă, a spart box-office-ul și a fost recompensat și cu premii Oscar.
Deci nu este o surpriză faptul că cei de la Warner Bros. sunt deschişi să exploreze viitoarele opțiuni de adaptare pentru acest material scris fantastic.
Din câte se pare, CEO-ul de la Amazon, Jeff Bezos, este personal implicat în acest proiect, pentru că aparent, este un mare fan al fanteziei și ficțiunii științifice, suficient încât să fie dispus să intre în tranșee pentru a face acest lucru. Poate ar fi bine să menţionăm că CEO-ul si fondatorul de la Amazon, Jeff Bezos, este acum cel mai bogat om din lume, deci este probabil o șansă bună că Amazon va avea destui bani pentru a câștiga în cele din urmă această ofertă.
Deocamdată, nu există detalii despre modul în care Amazon ar putea aborda un serial Lord Of The Rings, dar merită remarcat că, în timp ce filmele lui Peter Jackson, au făcut o treabă excelentă în a reda cinematografic imaginaţia lui Tolkien, filmele au omis şi o grămadă de material scris. Iar mai apoi, există şi materialul fantastic publicat postum The Silmarillion, o colecție de lucrări care se desfăşoară tot în Middle Earth.
HBO a avut un mare succes de a adapta romanele lui George R.R. Martin „A Song Of Ice And Fire” în show-ul „Game Of Thrones” și este sigur să presupunem că şi cei de la Amazon ar dori să imite acest model pentru seria Lord Of The Rings.

Un Serial LORD OF THE RINGS Cu Costuri Extravagante Este Gata Să Ne UimeascăLansat la Festivalul de Film de la Cannes în anul 2001, primul film din trilogia lui Peter Jackson, Lord Of The Rings: Fellowship Of The Ring, a fost un fenomen global. Având o distribuţie de zile mari, printre care şi Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Sean Bean, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett şi Orlando Bloom, cele trei filme combinate au câștigat peste 2,9 miliarde de dolari în întreaga lume. Al doilea film, The Two Towers, a fost lansat în 2002, iar The Return Of The King, a sosit în următorul an, devenind doar al doilea film la nivel mondial care a câştigat peste 1 miliard de dolari. Acest al treilea film al trilogiei, a câștigat 11 premii Oscar, inclusiv pentru cea mai bună imagine, cel mai bun regizor și cel mai bun scenariu adaptat.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.