Vezi În Primul Clip Din JURASSIC WORLD 2 Pe Chris Pratt Şi Prietenul Său Raptor

Vezi În Primul Clip Din JURASSIC WORLD 2 Pe Chris Pratt Şi Prietenul Său Raptor, un bebeluş de dinozaur ce va deveni un adevărat prădător.

Producătorul Colin Trevorrow, a lansat online un scurt clip din continuarea Jurassic World: The Fallen Kingdom, în care Chris Pratt, este afectiv față de un raptor bebeluş. În ultimul film, raptorii s-au întors împotriva lui, iar din câte se pare, personajul interpretat de Chris Pratt, va avea de crescut alte specimene de raptori pentru propriul interes. Totuşi, acest clip fantastic, nu ne oferă absolut nimic din povestea filmului și este o bucată de publicitate doar pentru a menține titlul filmului în conștiința publică înainte de ceea ce este sigur că va fi un sezon deosebit de competitiv de succes în sezonul de vară din 2018. Va fi interesant să vedem sub ce modalitate se va comercializa filmul în lunile următoare. În timp ce multă lume nu se aştepta ca primul film Jurassic World să fie un hit, puțini au crezut că va fi unul dintre cele mai mari succese ale anului trecut. Oare Jurassic World a trezit doar un sentiment de nostalgie pentru spectatori sau oare audiența este dornică să se întoarcă în această lume și la aceste personaje.Jurassic World: The Fallen Kingdom
Jurassic World: Fallen Kingdom, îi readuce înapoi pe Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Danielle Pineda, Toby Jones, Rafe Spall și Jeff Goldblum. Jurassic Park, este una din cele mai populare și de succes francize din istoria cinematografiei, iar acesta serie de filme noi, vor aduce din nou în centrul atenţiei, dinozaurii preferaţi, împreună cu câteva rase noi, mai teribile decât oricând înainte.
Avându-i ca producătorii executivi pe Steven Spielberg și Colin Trevorrow şi fiind regizat de J.A. Bayona (The Impossible), noul film epic de acţiune-aventură Jurassic World: Fallen Kingdom, este scris de regizorul primului film Jurassic World, Colin Trevorrow, şi coscenaristul Derek Connolly.
Jurassic World: Fallen Kingdom, ajunge în cinematografe pe 22 Iunie 2018.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.