ANNIHILATION: Noul Trailer Înfricoșător Dezvăluie Mai Multe Din SF-ul Lui Alex Garland

ANNIHILATION: Noul Trailer Înfricoșător Dezvăluie Mai Multe Din SF-ul Lui Alex Garland

ANNIHILATION: Noul Trailer Înfricoșător Dezvăluie Mai Multe Din SF-ul Lui Alex Garland unde Natalie Portman ajunge într-o lume cu evenimente paranormale.

Bazat pe romanul premiat cu Nebula, scris de Jeff VanderMeer, primul din trilogia Southern Reach, thriller-ul SF, Annihilation, va spune povestea unui biolog, interpretat de Natalie Portman, care conduce o echipă de oameni de știință într-o expediție periculoasă într-un ţinut misterios ce a fost ţinut secret în carantină din cauza unei activități anormale, unde legile naturii nu se aplică, cunoscut sub numele de „Zona X”. Aceasta ar fi a douăsprezecea expediție trimisă în zona X, în numele misterioasei organizații Southern Reach. Acolo, ei se confruntă cu o contaminare, dispariții frecvente și creaturi cu aspect de neimaginat.
Alex Garland, cel care a scris scenariile unor filme precum 28 Days Later sau Sunshine, va avea întotdeauna un public stabil pentru filmele sale. După ce şi-a făcut debutul regizoral cu thrillerul scifi Ex_Machina, despre prima inteligenţă artificială, o dramă elegantă și cerebrală, fanii lui Alex Garland, numără zilele până la următorul său proiect şi este clar că Annihilation, va fi unul din acele proiecte SF, foarte aşteptate.Pentru cititorii cărților originale, acest nou trailer, oferă o imagine mai clară asupra modului în care regizorul Alex Garland a abordat această adaptare, în timp ce ne tachinează cu un incredibil de ciudat și ireal film sci-fi şi emoții care nu se pot explica. În genul natura horror, contra omenire, Annihilation, pare să facă din mediul înconjurător un personaj negativ ce produce multă groază. Se pare că Alex Garland a reușit să traducă extrem de bine acest aspect al cărții. Totul arată desul de ciudat, iar cei care așteaptă o poveste clară sau o mitologie vastă plină de explicaţii interesante, ar trebui să se răzgândească. Dacă filmul este asemănător cu cărțile, atunci nu va fi vorba de răspunsuri ci despre experiența protagonistelor în sine.

Filmul mai are în distribuţie actori ca Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez, Tuva Novotny și Oscar Isaac.

Annihilation ajunge în cinematografe pe 23 Februarie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.