Filmul Clasic 48 HRS Cu Nick Nolte Şi Eddy Murphy Este Programat Pentru Un Remake

Filmul Clasic 48 HRS Cu Nick Nolte Şi Eddy Murphy Este Programat Pentru Un Remake

Filmul Clasic 48 HRS Cu Nick Nolte Şi Eddy Murphy Este Programat Pentru Un Remake de către cei de la Paramount, cu o nouă distribuţie.

Din moment ce tot felul de filme clasice se remodelează în ultima vreme, poți pune unele remake-uri în mâinile unor producători talentați.  Benny și Josh Safdie, au câștigat un premiu de popularitate pentru filmul lor Good Time. Iar acum au fost stabiliţi să colaboreze și să regizeze un remake al comediei de acțiune din 1982 regizată de Walter Hill, 48 Hours. În filmul original au jucat Eddie Murphy și Nick Nolte, în rolurile unui condamnat și respectiv a unui polițist, ce au reușit să captureze băieţii răi în 48 de ore.Eddy Murphy si Nick Nolte in filmul 48 HRS
Jerrod Carmichael, care a jucat și a co-creat celebrul spectacol The Carmichael Show, va co-scrie scenariul. Din moment ce din ce în ce mai multe filme din trecut sunt vizate pentru remake-uri, toate studiourile vânează prin arhivele lor pentru a găsi mărci de nume ce pot fi exploatate. Suntem siguri că cei de la Paramount, nu au stat prea mult pe gânduri atunci când cineva a menţionat ceva despre un remake al filmului 48 Hours.
Filmul original, a ajutat la lansarea genului de filme de comedie cu poliţişti și i-a dat lui Eddy Murphy, primul rol secundar de sprijin într-un film mare.

Nick Nolte in filmul 48 HRS
În timp ce noi nu am văzut filmul Good Time sau The Carmichael Show, chiar dacă am auzit numai lucruri bune despre ambele, Good Time a câștigat mai multe Premii Independent Spirit, iar The Carmichael Show, a ajuns să aibă recenzii excelente pentru utilizarea formatelor sitcom care abordează probleme dificile, fiind în același timp amuzant și cinstit.

Evident, în minte ne vine decât un singur lucru: oare cine ar fi potrivit pentru a interpreta rolurile lui Eddy Murphy și Nick Nolte.  Credeţi că un remake poate canaliza simțul umorului din filmul original?
Un film modern 48 Hours, ar trebui cel puțin, să fie ceva proaspăt în peisajul actual cinematografic.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.