Primul Trailer ALITA: BATTLE ANGEL Adaptarea SF A Lui Robert Rodriguez Şi James Cameron

Primul Trailer ALITA: BATTLE ANGEL Adaptarea SF A Lui Robert Rodriguez Şi James Cameron

Primul Trailer ALITA: BATTLE ANGEL Adaptarea SF A Lui Robert Rodriguez Şi James Cameron ce spune povestea din viitor al unui cyborg abandonat.

Vizionarii cineaşti James Cameron (Avatar) şi Robert Rodriguez (Sin City), creează o nouă eroină revoluţionară în viitorul film Alita: Battle Angel, o poveste plină de acţiune, de speranţă şi dragoste. Acţiunea este situată cu multe secole într-un viitor post-apocaliptic, unde cyborgul abandonat Alita (Rosa Salazar), este găsită de către Ido (Christoph Waltz), un cyber-doctor, ce o duce pe inconștienta Alita, la clinică să. Când ea se trezește, nu îşi aminteşte nimic despre cine este și nici nu recunoaște lumea în care se află. Totul este nou pentru Alita, iar fiecare experiență o trăieşte pentru prima dată. În timp ce învață să navigheze prin noua sa viață și pe străzile înşelătoare din Iron City, Ido, încearcă să o protejeze pe Alita de trecutul ei misterios. În tot acest timp, noul ei prieten de pe străzi, Hugo (Keean Johnson), o îndeamnă să-și amintească. O afecţiune crescândă se dezvoltă între cei doi până când forţe mortale vin după Alita şi ameninţă relaţiile nou stabilite. Atunci când Alita descoperă că are abilități extraordinare de luptă, ea realizează că le-ar putea folosi pentru a-şi salva prietenii și familia pe care a ajuns să o iubească. Hotărâtă să descopere adevărul din trecutul ei, Alita, pornește într-o călătorie care o va face să înfrunte nedreptățile acestei lumi întunecate și corupte și să descopere că o femeie tânără poate schimba lumea în care trăiește.Atunci când Alita descoperă că are abilități extraordinare de luptă, ea realizează că le-ar putea folosi pentru a-şi salva prietenii și familia pe care a ajuns să o iubească. Hotărâtă să descopere adevărul din trecutul ei, Alita, pornește într-o călătorie care o va face să înfrunte nedreptățile acestei lumi întunecate și corupte și să descopere că o femeie tânără poate schimba lumea în care trăiește.

Filmul bazat pe seria manga Battle Angel Alita de Yukito Kishiro, are loc în secolul al 26-lea și se învârte în jurul unui cyborg feminin amnezic pe nume Alita. Acest film a fost în lucru foarte mult timp, iar James Cameron, era angajat să regizeze filmul, asta chiar înainte de a alege Avatar. Totuşi, James Cameron, a rămas implicat în proiect ca şi producător, în timp ce Robert Rodriguez (Sin City, Machete), a devenit regizorul filmului. Iar alegerea de a-ți face principalul protagonist al filmului o creație fotorealistică combinată cu efectele pe calculator ce interacționează cu personaje umane reale, este o mişcare ambițioasă și îndrăzneaţă. Doar cei doi cineaşti ar avea curajul să îmbine aceste tehnici şi să iasă pe piaţa cu un asemenea film science-fiction.

alita-battle-angel-movie-2018-poster
Filmul are în distribuţie actori ca Rosa Salazar, Eiza González, Jennifer Connelly, Michelle Rodriguez, Christoph Waltz, Jackie Earle Haley, Mahershala Ali, Ed Skrein și Casper Van Dien.

Alita: Battle Angel, ajunge în cinematografe pe 15 Februarie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.