Primul Trailer ALTERED CARBON: Ambiţiosul Serial SF De La Netflix

Primul Trailer ALTERED CARBON: Ambiţiosul Serial SF De La Netflix

Primul Trailer ALTERED CARBON: Ambiţiosul Serial SF De La Netflix ce îl are pe Joel Kinnaman într-unul din rolurile principale.

Deși cei de la Netflix nu dezvăluie niciodată nimic concret despre audienţa pe care o are la produsele lor, fie ele seriale sau filme, sau care sunt în general costurile de producție, zvonurile spun că viitorul serial SF de la Netflix, intitulat Altered Carbon, va fi cel mai scump serial de până acum, chiar dacă anterior, The Crown a fost cel mai scump serial. După cum era de aşteptat, producţia sci-fi, Altered Carbon, se petrece într-un posibil viitor unde conștiința umană poate fi încărcată într-un nou corp artificial, permițând astfel unei persoane bogate, să schimbe corpurile pentru a trăi perioade lungi. Există, firește, oameni care se opun acestui lucru, iar subiectul principal al serialului, se va ocupa în special de acest lucru, precum și de misterele unor viitoare crime, ce vor explora această nouă lume ciudată. Serialul este adaptat de scriitorul şi producătorul Laeta Kalogridis (Alita: Battle Angel) și de regizorul Miguel Sapochnik, care supervizează şi episodul pilot al serialului.Bazat pe romanul cyberpunk noir al autorului Richard K. Morgan, Altered Carbon, este o poveste intrigantă despre crimă, dragoste, sex și trădare, ce se va petrece peste 300 de ani în viitorul omenirii, unde societatea normală a fost transformată radical printr-o tehnologie nouă: conștiința poate fi digitalizată, iar corpurile umane sunt interschimbabile. Aceste lucruri au un efect asupra vieţii: moartea nu mai este permanentă.  Takeshi Kovacs, este singuraticul soldat supraviețuitor al unui grup de războinici interstelari de elită, ce au fost învinși într-o revoltă împotriva noii ordini mondiale. Mintea lui a fost criogenizată timp de secole, până când Laurens Bancroft, un fost poliţist căzut în dizgraţie devenit om de afaceri foarte bogat şi influent, i-a oferit lui Kovacs șansa de a trăi din nou. În schimb, el trebuie să rezolve o crimă: a lui Bancroft însuși.

Serialul produs de Skydance Television pentru Netflix, are în distribuţie actori ca Joel Kinnaman, James Purefoy, Renee Elise Goldsberry, Martha Higareda, Ato Essandoh, Chris Conner, Will Yun Lee și Dichen Lachman.
Serialul Sci-Fi, Altered Carbon, debutează pe 2 Februarie 2018 pe Netflix.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.