Primul Trailer MORTAL ENGINES Noua Sagă Fantastică A Regizorului PETER JACKSON

Primul Trailer MORTAL ENGINES Noua Sagă Fantastică A Regizorului PETER JACKSON

Primul Trailer MORTAL ENGINES Noua Sagă Fantastică A Regizorului PETER JACKSON ce spune povestea unui viitor al omenirii inimaginabil.

La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat și a evoluat într-un nou mod diferit de viață. Orașe gigantice se deplasează acum pe întreaga suprafaţă a Pământul, trăind nemilos de pe urma orașelor mai mici. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), provine dintr-o categorie inferioară a marelui oraș Londra. El, începe să lupte pentru propria sa supraviețuire, după ce s-a întâlnit cu fugara Hester Shaw (Hera Hilmar). Două caractere total diferite, ale căror destine nu ar fi trebuit să se întâlnească niciodată, au creat o alianță improbabilă, care este destinată să schimbe cursul viitorului.
Mortal Engines, este noua aventură epică uimitoare, regizată de Christian Rivers (King Kong), câștigător al premiului Oscar, care împreună cu cei ce au câştigat trei premii Oscar pentru trilogia The Hobbit și Lord Of The Rings, adică Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens, au scris scenariul şi au conceput povestea. Adaptarea celor de la Universal și MRC, îşi trage seva din seria de cărți premiate de Philip Reeve, publicată în 2001.Viitorul film epic fantastic, se mândrește de pe acum cu un scenariu scris de echipa lui Peter Jackson, deşi iniţial, Peter Jackson era programat să regizeze adaptarea. Actualul regizor, Christian Rivers, să început să lucreze ca scenarist la ideea lui Peter Jackson și a continuat să lucreze la efectele vizuale ale filmului, până când Peter s-a hotărât să îl lase pe el să conducă filmul. Christian Rivers, este un colaborator al regizorului trilogiei Lord Of The Rings, şi a condus a doua unitate de filmare pentru celebra trilogie LOTR, dar şi pentru The Hobbit și King Kong. Evident, filmul Mortal Engines, marchează debutul său regizoral.
Există cu siguranță o atmosferă cumva asemănătoare cu franciza Mad Max pentru întreaga procedură din acest film. Desigur, acesta este doar un mic teaser trailer, şi nu ne dezvăluie cu adevărat o privire la întregul ansamblu al oraşelor pe roţi, dar premisa este intrigantă iar Christian Rivers, are o mulțime de experiență în manipularea efectelor vizuale. Așa că suntem mai mult decât încântaţi să vedem un alt preview mai detaliat, atunci când va vini timpul pentru un trailer complet.

Filmul are în distribuţie actori ca Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Leila George, Ronan Raftery, Colin Salmon, Patrick Malahide, Regé-Jean Page, Stephen Lang și Hugo Weaving.

Filmul Mortal Engines, va ajunge în cinematografe pe 14 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.