Primul Trailer Oficial JURASSIC WORLD 2: FALLEN KINGDOM Readuce Dinozaurii În Centrul Atenţiei

Primul Trailer Oficial JURASSIC WORLD 2: FALLEN KINGDOM Readuce Dinozaurii În Centrul Atenţiei şi un pericol iminent ce ameninţă cu dispariţia lor.

O erupție vulcanică amenință dinozaurii rămași pe insula Isla Nublar, unde creaturile au rătăcit libere timp de mai mulți ani după dispariţia parcului tematic cunoscut sub numele de Jurassic World. Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), fostul manager al parcului, a înființat acum Grupul de protecție Dinosaur, o organizație dedicată protecției dinozaurilor. Pentru a-și ajuta cauza, Claire îl recrutează pe Owen Grady (Chris Pratt), un fost antrenor al dinozaurilor din parc, pentru a preveni dispariția totală a dinozaurilor.  Continuarea rebootului cu încasări de peste 1,6 miliarde de dolari Jurassic World, va spune povestea personajelor interpretate de Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, dintr-o altă perspectivă. Una care-i va vedea întorşi pe Insula Nublar, cu speranța de a evacua câţi mai mulţi dinozauri de pe insulă, care se află în mijlocul unei erupții vulcanice devastatoare. În timp ce ideea acestui sequel, pare destul de naivă, se pare că tonul mai întunecat al filmului Jurassic World: Fallen Kingdom, ne intrigă mai mult decât iniţiativă din primul film al francizei reboot. Regizorul J.A. Bayona pare că încearcă să umple noul film cu ceva elemente de groază, și nu într-un mod pseudo-oribil. Acest film arată cu adevărat înfricoșător, deoarece pune atât oamenii cât și dinozaurii într-o situaţie egală al unui pericol iminent, adică mama natură. Ambele rase încearcă pur și simplu să supraviețuiască. Adăugați câteva cadre cu adevărat cinematografice, ce evidențiază amploarea dinozaurilor şi magnitudinea dezastrului, și vom avea din nou un film minunat de văzut.Pe lângă primul trailer, cei de la Universal, au lansat şi un clip de aproape trei minute din spatele camerelor de filmat, unde ne arată cum Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, împreună cu scriitorul Colin Trevorrow și regizorul J.A. Bayona, ne prezintă cele mai importante momente din producția filmului. Accentul este pus nu numai pe nostalgia dinozaurilor, ci și pe dinozauri, atât pe faptul că Jurassic World: Fallen Kingdom, va cuprinde animale realizate cu efecte speciale practice, animatronice, în loc de efecte speciale realizate pe calculator. Continuarea filmului Jurassic World din 2015, este cea de-a cincea tranșă din seria de filme Jurassic Park. Derek Connolly și regizorul Colin Trevorrow se întorc în calitate de scriitori, iar regizorul noului filme este J. A. Bayona. Jurassic World: Fallen Kingdom va fi produs de Frank Marshall, Patrick Crowley și Belén Atienza.
Colin Trevorrow și Steven Spielberg, sunt producători executivi.
Filmările au avut loc din februarie până în iulie 2017.

TEASER POSTER JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOMChris Pratt, Bryce Dallas Howard și B.D. Wong își vor relua rolurile din filmul precedent și se vor alătura noilor veniți Toby Jones, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, Ted Levine, Geraldine Chaplin și James Cromwell. În plus, Jeff Goldblum va reveni la rolul Dr. Ian Malcolm, cel care a apărut în filmul original și din continuarea lui din 1997.

Jurassic World: Fallen Kingdom, ajunge în cinematografe pe 22 Iunie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.