Primul Trailer Pentru OCEAN'S 8 Dezvăluie O Nouă Echipă Sofisticată De Infractoare

Primul Trailer Pentru OCEAN’S 8 Dezvăluie O Nouă Echipă Sofisticată De Infractoare

Primul Trailer Pentru OCEAN’S 8 Dezvăluie O Nouă Echipă Sofisticată De Infractoare şi o distribuţie feminină fascinantă ce promite un film fantastic.

Valul se întoarce și aduce cu sine un nou „ocean”, atunci când un grup de 8 femei, planifică și execută un jaf în New York.
Următorul film spinoff, intitulat Ocean’s 8, are doar o legătură tangențială cu trilogia Ocean a regizorului Steven Soderbergh, dar care pare să fi păstrat suflul și spiritul elegant al seriei. Regizorul The Hunger Games și Pleasantville, Gary Ross, coordonează noul film şi pleiada de actriţe de top, printre care şi Sandra Bullock, ce o interpretează pe Debbie Ocean, sora lui Danny Ocean, cel care era interpretat de George Clooney în trilogia originală.
Filmul începe cu proaspăta eliberare din închisoare a personajului princial (Sandra Bullock), ce va încerca să adune o echipă de femei cu abilităţi, ce va încerca să dea o lovitură la Gala Met. Deși se poate crede că acest film este doar o simplă mişcare a studioului de a exploata o marcă populară pentru conținut nou, regizorul Gary Ross, este de fapt un bun prieten al lui Soderbergh și a proiectat ideea pentru acest film Ocean’s 8, alături de directorul Ocean’s 11, Steven Soderbergh, care servește drept producător pentru acest film.Ideea este să înceapă o nouă franciză cu o distribuție proaspătă, de data aceasta formată din mări actrițe, și totul sună până acum, încântător.
Și arată la fel de încântător pe cât pare, cu o distribuţie fantastică ce aduce pe marele ecran o mulțime de priviri fermecătoare în timp ce intrigă pare oarecum fabuloasă.
Se simte foarte mult în atmosfera filmului că este o producţie ce vine din ideea francizei Ocean’s 11, cu toate că stilul viitorului film, prezintă cam aceeaşi charismă a unor staruri cunoscute, idee ce a făcut din filmele lui Soderbergh, o încântare pentru cinefili.
Evident că punctul de vânzare al acestui film va fi toată distribuţia ce conţine aceste nume faimoase într-un singur film.  Iar dacă Gary Ross poate scoate o poveste interesantă și fascinantă în același timp, atunci ne imaginăm deja o viitoare trilogie reușită.

Ocean's 8 Poster
Distribuţia stelară a filmului Ocean’s 8, are în distribuţie nume ca Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter și Richard Armitage.

Ocean’s 8, ar trebui să ajungă în cinematografe pe data de 8 Iunie, 2018Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.