TDFN Prezintă: Topul Filmelor Cu Cele Mai Mari Încasări Din 2017

TDFN Prezintă: Topul Filmelor Cu Cele Mai Mari Încasări Din 2017

Topul Filmelor Cu Cele Mai Mari Încasări În 2017 şi impactul lor asupra peisajului cinematografic mondial.

Echipa redacţională de la TDFN.RO, vă invită să aruncați o privire la cele 16 filme fantastice din 2017, care au avut cele mai mari încasări în funcție de suma brută obţinută pe piața internă din SUA. Tu câte din aceste filme ai văzut? Sumele adunate de fiecare film în parte, sunt colectate până în data de 29 Decembrie 2017. În lista noastră, se regăsesc cele mai bune filme ale anului, dar în special acele filme care au avut un impact major asupra peisajului cinematografic şi al încasărilor din boxoffice-ul internaţional. Toate datele sunt oficiale şi colectate de la site-uri de specialitate precum Boxoffice Mojo sau IMDb.

16: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Încasări domestice: 172.558.876 dolari
Sumă acumulată în întreaga lume: 794.861.794 $

Căpitanul Jack Sparrow, este vânat acum de fantoma Căpitanului Salazar (Javier Bardem), ce scapă din Triunghiul Diavolului, pentru a se răzbuna . Singura speranță de a scăpa a lui Jack Sparrow, este legendarul Trident A Lui Poseidon. Pentru a-l găsi, el cere ajutorul unui astronom (Kaya Scodelario) și al unui tânăr marinar (Brenton Thwaites).

tdfn-ro-pirates-of-the-caribbean-5-dead-men-tell-no-tales-hacked

15: The Boss Baby.

Încasări domestice: 175.003 .033 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 497,867,428 $

Băieţelul de şapte ani, Tim Templeton, a fost întotdeauna un băiat cu o imaginație extrem de activă și, în ultimii șapte ani, viața lui era fantastică având parte de toată dragostea și afecțiunea părinților săi. Cu toate acestea, viața nu va mai fi aceeași, iar Tim nu va mai fi în centrul atenției, deoarece sosirea unui frate nou, pe nume Boss Baby, îmbrăcat într-un costum negru complet cu cravată și servietă, îl va jefui în curând de dragoste, în timp ce preia toată casa Templeton.

14: Get Out.

Încasări domestice: 175,484,140 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 252,434,250 $

Chris și prietena lui Rose se îndreaptă spre localitatea unde vor vizita părinții ei, pentru a petrece un weekend liniştit. La început, Chris, citește comportamentul prea familial al familiei lui Rose, şi încercările nervoase de a trata relația interrasială a fiicei lor. Dar pe măsură ce timpul progresează şi weekendul se apropie de punctul culminant, o serie de descoperiri tot mai deranjante, îl conduc pe Chris către un adevăr pe care niciodată nu și l-ar fi putut imagina.

Get Out

13: The LEGO Batman Movie.

Încasări domestice: 175,750,384 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 310,850,384 $

Combinând energia, imaginația și personajele memorabile atât din universul LEGO, cât și din cel DC, „Lego Batman: Filmul” întâmpină publicul de toate vârstele într-o lume a supereroilor și super-răufăcătorilor DC, realizată într-un mod unic doar pentru marele ecran. Beneficiind de multă acțiune, distracție și râsete, dar și de arsenalul uimitor de dispozitive și vehicule al lui Batman și de peștera sa celebră construită cum n-a mai fost niciodată până acum – cărămidă peste cărămidă LEGO – această aventură nou-nouță ridică și întrebare: poate Batman să nu mai fie atât de pretențios și să se bucure odată de viață?
Lui Batman i se alătură de această dată Dick Grayson, un tânăr extrem de optimist și anormal de agil, pe cale să devină Robin, Alfred – majordomul loial și înșelător de rezervat al lui Batman, Barbara Gordon – noul comisar de poliție al orașului Gotham, supranumită și Batgirl, eroina independentă plină de încredere, și Joker, care vrea neapărat să i se recunoască meritele – într-o poveste care nu prezintă doar abilitățile extraordinare și abdomenul demn de invidiat ale lui Batman, ci tratează și subiectul personalității sale. Mai precis, nevoia acestui lup singuratic de a lucra singur, de a stă deprimat, gândindu-se la trecutul său întunecat, și de a se distanța mereu de toată lumea, până în punctul în care ajunge să pară puțin, ei bine, disfuncțional.

The LEGO Batman Movie

12: Dunkirk.

Încasări domestice: 188,045,546 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 525,573,161 $

Dunkirk, thrillerul de acţiune ce este bazat pe un scenariu original de Christopher Nolan, va spune cronicile evacuării de la Dunkirk din timpul operațiunilor militare britanice, operaţiune ce a salvat viețile a 330000 soldați aliați. Evacuarea de la Dunkirk, ce avea numele de cod Operațiunea Dynamo, cunoscută sub numele Miracolul de la  Dunkirk, a fost evacuarea soldaților aliați de pe plajele și din portul Dunkirk, petrecută în Franța, între 26 Mai și 4 Iunie 1940, în timpul celui de al doilea război mondial. Operațiunea a fost decisă atunci când unui număr mare de trupe belgiene, britanice și franceze, le-a fost tăiate retragerea și au fost înconjuraţi de armata germană în timpul bătăliei pentru Franța.

Dunkirk

11: Justice League.

Încasări domestice: 223,960,455 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 614,729,668 $

După Man Of Steel, Batman v Superman, Suicide Squad și Wonder Woman, Justice League ar fi al cincilea film din universul interconectat al filmelor DC realizate de Warner Bros. și o prezintă pe Wonder Woman (Gal Gadot) și pe Batman (Ben Affleck), cele două personaje ce îşi unesc forțele pentru a crea o echipă de oameni senzaţionali, cu scopul de a combate pericolul venit din spaţiu să ameninţe omenirea: Steppenwolf (Ciaran Hinds).
TDFN_RO_Justice_League_2017_Wonder_Woman

10: The Fate of the Furious.

Încasări domestice: 225,764,765 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 1,238,764,765 $

Cea de a opta tranșă din franciza cu cifră octanică ridicată, unul din cele mai anticipate filme din 2017, împarte familia din Fast And Furious, în moduri neașteptate. Filmul atrage gaşca de foşti nelegiuiţi, într-o aventură globală ce include locaţii ca Cuba, New York City, şi chiar Antarctica. Mașini comandate de la distanţă pe străzi, zeci de căderi din parcări suspendate, Hobbs, care face, ei bine, lucruri pe care numai Hobbs le poate face, un submarin militar şi multe multe explozii. În The Fate Of The Furious, Dom și Letty sunt în luna de miere iar Brian și Mia s-au retras. Acum că restul echipajului a fost exonerat, echipa a găsit aparent o viață normală. Dar, o femeie misterioasă, îl atrage pe Dom în lumea crimei din care pare că nu poate scăpa. Gaşca se va confrunta cu încercări ce le vor testa legăturile strânse, mai mult ca oricând. De pe malurile Cubei și până pe străzile din New York, forța noastră de elită, va face un zigzag pe tot globul pentru a opri un anarhist ce este gata să declanșeze haosul.

TDFN_RO_The_Fate_Of_The_Furious_Trailer_Extins

9: Logan.

Încasări domestice: 226,277,068 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 616,225,934 $

Într-un viitor apropiat, un Logan obosit, are grijă de bolnavul Profesor X, care se ascunde la granița mexicană. Dar, această încercare a lui Logan de a se ascunde de lume și de moștenirea sa, se termină când se întâlneşte cu un tânăra mutant , ce este urmărită de forțele întunericului. Hugh Jackman joacă un rol fantastic ca un Wolverine foarte obosit, exact aşa cum nu l-am mai văzut vreodată. Dar includerea unui Patrick Stewart epuizat în rolul lui Charles Xavier și introducerea lui Dafne Keen ca un mutant copil sălbatic pe nume Laura Kinney (aka X-23 ), stabilește că filmul Logan, este în afara tiparelor cu care am fost obişnuiţi. De fapt în centrul său, filmul Logan, se bazează pe unitatea unei familii, care se întâmplă să fie una bazată pe doi mentori mutanţi puternici. Evident, ei încearcă să protejeze și să antreneze un nou recrut tânăr. Logan, este probabil concluzia finală a poveştii celor două personaje principale, ce va deschide noi căi de a spune viitoare poveşti despre alte generaţii de mutanţi.

LOGAN (2017)

8: Despicable Me 3.

Încasări domestice: 264,624,300 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 1,033,508,147 $

 Gru şi minionii săi adorabili, garantează succesul noului film al francizei, iar coloana sonoră fantastică şi confruntarea cu super-răufăcătorul Balthazar Bratt, fac deliciul mult mai amuzant pentru Despicable Me 3. În al treilea film animat al francizei Despicable Me, Steve Carell, îşi reia rolul amuzant al lui Gru, care acum mult timp, și-a pierdut fratele geamăn: Dru, care arată exact ca Gru, cu excepția frizurii. Dar, aparenţele înşeală, şi Dru, este de fapt diferit în toate privințele. De data aceasta, Gru va se confrunta cu Balthazar Bratt (Trey Parker), un fost star pe vremea când era copil, care a ajuns să fie un super-răufăcător, ca urmare a anulării bruște a serialului în care el era star de televiziune, atunci când a ajuns la pubertate. Se pare că Dru, este doar o versiune mai exuberantă a lui Gru, complet cu părul blond, dar cu unele diferențe evidente în perspectivă, acum că Gru este mai mult un tip bun decât unul rău.

Despicable Me 3

7: Thor: Ragnarok.

Încasări domestice: 310,074,134 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 802,233,599 $

Thor: Ragnarok, este un amestec de aventură spațială și acţiune, presărată cu mult umor spiritual marca Marvel. Evident, lucrurile nu arată prea bine pentru Thor şi nici pentru ţinutul Asgard. Thor, este prins într-o capcană a morţii de către HeLa, în timp ce zeița Morții, ne demonstrează că poate controla ciocanul Mjolnir. Zeul mitologic, este exilat într-o lume nouă şi ciudată, fiind capturat de către Valkyrie (Tessa Thompson), alături de fabulosul şi extravagantul Grandmaster, unde este forţat să concureze într-o arenă de luptă. Înfruntarea sa cu Hulk, o veche cunoştinţă, este se pare unul din momentele cruciale ale filmului. Zeul fulgerelor şi al războiului (Chris Hemsworth), este întemnițat de cealaltă parte a universului fără ciocanul său mistic și pentru a scăpa, trebuie să lupte cu fostul său aliat și coleg din Avengers, Incredibilul Hulk. Thor: Ragnarok, scoate la iveală o mulţime de aventuri fantastice şi o mulţime de lupte incredibile, în încercarea personajelor principale de a salva ţinutul magic Asgard, de Hela (Cate Blanchett).
Thor: Ragnarok (2017)

6: IT.

Încasări domestice: 327,481,748 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 697,233,599 $

O producţie New Line Cinema, filmul horror „IT” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole.

IT

5: Spider-Man: Homecoming.

Încasări domestice: 334,201,140 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 880,166,924 $

Tânărul Peter Parker şi-a făcut debutul cu succes în Captain America: Civil War, dar în filmul său solo, el începe să îşi descopere cu adevărat identitatea. Spider-Man: Homecoming, este încă odată un film prin care se încearcă revitalizarea super-eroului amuzant Spiderman. Iar dacă aţi fost încântaţi de experiența lui Spidey cu Avengers, iată că Peter Parker aka Spiderman, se întoarce acasă, unde locuieşte împreună cu mătuşa lui (Marisa Tomei), sub ochiul atent al noului său mentor, Tony Stark (Robert Downey, Jr.). Peter încearcă să revină la rutina de zi cu zi, distras de gândurile de bravadă, încercând să dovedească că este mai mult decât un simplu erou de cartier prietenos. Dar atunci când Vulture (Michael Keaton), apare ca un nou personaj negativ, Peter, se simte ameninţat şi vrea să îşi rezolve singur problemele.

Spiderman: Homecoming

4: Guardians Of The Galaxy Vol. 2.

Încasări domestice: 389,813,101 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 863,565,527 $

Scenaristul şi regizorul James Gunn, se întoarce la cârma acestei continuări mult așteptată. Gardienii Galaxiei Volumul 2, îi găsește pe Gardieni, într-o altă misiune riscantă, care de data aceasta gravitează în jurul căutării tatălui adevărat al personajului interpretat de Chris Pratt, Peter Quill. Tatăl misterios al lui StarLord, va fi interpretat de Kurt Russell. Aventura spaţială reunește personajele StarLord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) şi micuţul Groot (Vin Diesel), într-o nouă poveste fantastică ce-i va forţa să lupte din nou cu o amenințare feroce, asta în timp ce îl caută pe tatăl lui Peter Quill.
Guardians Of The Galaxy Vol. 2

3: Wonder Woman.

Încasări domestice: 412,563,408 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 821,763,408 $

Înainte să fie Wonder Woman, ea a fost Diana din Themyscira, prinţesa amazoanelor, instruită special pentru a fi o războinică de neînvins.  Crescută într-un paradis aflat pe o insulă ferită de civilizaţie, atunci când un pilot american aterizat forţat pe malurile ţinuturilor fantastice, îi povesteşte despre un conflict masiv ce face ravagii în lumea exterioară, Diana, se hotărăşte să îşi părăsește casa.  Ea este convinsă că poate opri amenințarea.  Angajată într-o luptă cruntă alături de omenire, într-un conflict masiv ce este menit să pună capăt tuturor războaielor, Diana, îşi descoperă puterile depline și adevăratul ei destin.
După 75 de ani de la prima apariţie a puternicului personaj feminin, din Universul DC, ne apropiem tot mai mult de momentul în care vom vedea pentru prima dată o ecranizare legendară: o adaptare cinematografică proprie pentru prinţesa Diana, ce va pune accentul pe originea personajului Wonder Woman, trecutul ei ca şi războinica și lider, două din calitățile care au evidenţiat întotdeauna acest fantastic personaj feminin.

WONDER WOMAN

2: Star Wars: The Last Jedi.

Încasări domestice: 445,207,899 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 953,362,228 $

Regizorul Rian Johnson, a creat o continuare care se bazează pe ceea ce J.J. Abrams a creat în primul film, în timp ce a creat şi cateva personaje noi și destule locaţii interesante. Acum că filmul Ultimii Jedi, a ajuns în cele din urmă în cinematografe, putem confirma cu siguranță că universul Star Wars, nu va mai fi niciodată la fel. Așteptările au fost extrem de ridicate pentru Episodul 8, iar în ochii aproape unanimi ai criticilor, regizorul Rian Johnson, a făcut o treabă bună. Recenziile au adus filmului multe laude, mulți numindu-l cea mai bună parte a francizei, după celebrul Empire Strikes Back. Cu toate acestea, reacţiile fanilor, au fost foarte mixte. The Last Jedi, este cu siguranţă cel mai controversat film din seria Star Wars. Şi asta pentru că Ultimii Jedi, este probabil cel îndrăzneţ film, ce elimină piatra de temelie a francizei pentru a face loc unor noi personaje și povestiri, fie că ele introduc elemente noi, sau nu. The Last Jedi, este într-un fel, absolut neînfricat. Iar această trăsătură a filmului, pare să fi supărat câțiva fani. Indiferent dacă ţi-a plăcut sau nu Ultimii Jedi, filmul regizorului Rian Johnson, a schimbat universul Star Wars așa cum îl știm pentru totdeauna.

Cum Va Schimba Filmul THE LAST JEDI Saga STAR WARS Pentru Totdeauna

1: Beauty And The Beast.

Încasări domestice: 504,014,165 $
Sumă acumulată în întreaga lume: 1,263,521,126 $

Poveste clasică Beauty And The Beast, a celor de la Disney, a avut parte de un tratament revigorant pentru marele ecran in 2017. Cei de la Disney, par să fi realizat un alt mare hit cu acest recent remake al desenelor animate cu acelaşi nume. Decizia de a transforma elementele principale din animaţia clasică şi cele mai îndrăgite personaje într-un film live-action, pare să fie de bun augur pentru studio. Oricum, această transformare se pare că a devenit o obişnuinţă în ultimii ani, datorită recepției pozitive și sănătoase de la boxoffice-ul mondial. Frumoasa și Bestia, pare să continue cu această nouă tradiție a celor de la Disney.

Şi iată că tot efortul lor, a dat roade. Beauty and the Beast, este la finalul anului 2017, cel mai profitabil film. Şi probabil, cel mai popular, deoarece, Fumoasa Şi Bestia, se află în toate topurile filmelor din anul care tocmai se sfârşeşte.

Echipa TDFN.RO, vă doreşte un nou an fericit, plin de mici succese personale şi bucurii zilnice. La Mulţi Ani !!!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.