TOP 10 Cele Mai Populare Filme Printre Utilizatorii De Internet În 2017

TOP 10 Cele Mai Populare Filme Printre Utilizatorii De Internet În 2017

TOP 10 Cele Mai Populare Filme Printre Utilizatorii De Internet În 2017 conform site-ului oficial Internet Movie Database.

Sfârșitul anului 2017, este foarte aproape şi așa cum se întâmplă de fiecare dată în luna Decembrie, avem parte de nenumărate topuri, cu cele mai bune filme ale anului care se apropie de final. Baza de date pentru filme de pe internet, adică site-ul IMDb, lansează propriul Top 10 cu cele mai bune filme ale anului care a trecut, listă ce se bazează pe preferinţele publicului consumator de cinema. În timp ce alte liste au tendința de a se îndrepta spre producţii mult mai independente și mai apreciate, lista celo de la IMDb, este încărcată cu lansări de succes și câteva surprize.
Toată lumea are o alegere diferită, și asta face ca listele personale ale filmelor ce ne-au plăcut, să fie cât mai interesantă. Nimeni nu vrea să vadă aceeași listă afişată peste tot. Dar, dacă sunteți în căutarea unui Top 10, foarte diferit, nu trebuie decât să vedeţi Topul 10 al celor de la IMDb. Este sigur să spunem că o mare parte din filmele care alcătuiesc această listă de pe IMDb, nu fac dreptate celor mai bune filme din 2017. Şi suntem siguri că unii din cinefili adevăraţi, vor fi foarte indignaţi de această listă. Totuşi, trebuie să ţineţi cont că aceasta este lista celor mai populare şi a celor mai comentate producţii din acest an, conform utilizatorilor care au accesat site-ul IMDB.IT: 2017
Există filme pentru toată lumea aici, și am putea spune că avem parte şi de câteva surprize. În timp ce filmul Blade Runner 2049, a fost o dezamăgire la încasările din box-office, producţia lui Denis Villeneuve, se găseşte pe această listă, din cauza controverselor dintre internauți pe care acest film le-a creat. Iar în timp ce mulți dintre fanii francizei Alien, păreau nemulțumiți de Alien: Covenant, se pare că popularitatea filmului l-a propulsat în top.
Toată lumea părea că este nemulţumită de prodctia Justice League, iar lansarea acestuia a dus la cele mai slabe încasări din box-office pentru un film din Universul extins al celor de la DC. Totusi, se pare că filmul cu super-eroi al regizorului Zack Snyder și Joss Whedon este și el pe listă.
Înainte de a prezenta lista, trebuie să ţineţi cont de un lucru: acestea sunt cele 10 filme care au fost în mod constant cele mai populare între utilizatorii site-ului IMDb, iar popularitatea lor a fost determinată de vizualizările efective ale paginilor IMDb, cu peste 250 de milioane de vizitatori unici lunar în întreaga lume. Aceste date exclusive provin din clasamentele definitive ale secţiunilor IMDbPro şi MOVIEmeter, care sunt actualizate săptămânal pe tot parcursul anului.

Poziţia în ClasamentFilm:
1. IT
2.WONDER WOMAN
3.BEAUTY AND THE BEAST
4.LOGAN
5.GUARDIANS OF THE GALAXY VOL.2
6.JUSTICE LEAGUE
7.SPLIT
8.ALIEN: COVENANT
9.THOR: RAGNAROK
10.BLADE RUNNER 2049


Nu am putea spune că suntem de acord cu tot ce este pe această listă, dar vom spune că ne plac unele filme de aici, mai ales numărul 1. Adaptarea de Stephen King a regizorului Andy Muschietti, nu numai că a stârnit controverse, dar, este cu siguranţă unul dintre filmele bune ale anului 2017. Cea mai mare parte a listei este formată din filme cu super-eroi, ceea ce pare să confirme că acest gen, nu arată semne de oboseală. Totuşi, suntem surprinşi că în listă nu şi-a făcut apariţia filmul Get Out, producţia regizată de Jordan Peele, a cărui subiect a şocat pe toată lumea. Evident, filme precum Jumanji: Welcome To The Jungle şi Star Wars: The Last Jedi, nu aveau cum să ajungă în listă, deoarece data lor de lansare a fost foarte aproape de finalul anului.

Care au fost filmele tale preferate în 2017?
Eşti de acord cu lista celor de la IMDB?
Aşteptăm comentările tale mai jos.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.