Trailer Final DEN OF THIEVES: Gerard Butler Încearcă Să Prevină Jefuirea Unei Bănci

Trailer Final DEN OF THIEVES: Gerard Butler Încearcă Să Prevină Jefuirea Unei Bănci

Trailer Final DEN OF THIEVES: Gerard Butler Încearcă Să Prevină Jefuirea Unei Bănci plănuită de cea mai de succes gaşcă de hoţi.

Filmele despre jafuri la bănci, sunt unele din cele mai vechi producţii la Hollywood. În fiecare an există câteva noi thrillere de acțiune ce sunt construite în jurul acestui subiect, iar primul film cu buget mare din 2018, Den Of Thieves, este unul din aceste filme. Viața unei unităţi de elită a Departamentului Şerifului din districtul L.A. ce este personal legată de cea mai de succes gaşcă de hoţi de bancă, este pe cale să se ciocnească atunci când gaşca de hoţi plănuieşte cel mai mare jaf la Banca Federală a Rezervelor din centrul Los Angeles-ului.
Gerard Butler, este liderul unității de elită a polițiștilor, care sunt dispuși să facă orice pentru a opri acest grup de hoți de bănci, care aparent vor să jefuiască o bancă care nu a mai fost niciodată jefuită. Deși acesta este probabil cel mai bun trailer pe care l-am văzut până acum pentru Den Of Thieves, el nu pare să ofere ceva mai mult decât ce am mai văzut până acum în multe filme precedente despre acest subiect. Da, acești polițiști operează cu puțină restrângere din anumite motive, care nu sunt clarificate în trailer, și da, acest echipaj pare să fie unul din cele mai bune bande de hoți pe care oraşul Los Angeles le-a văzut vreodată. Dar, dincolo de asta, este doar planificarea jafului și inevitabila cavalcadă de focuri de armă.În mod normal, distribuția este cea care face un film mai interesant. Dar în acest caz, se pare că pleiada de testosteron, nu ajută prea mult.  Gerard Butler, a făcut niște filme groaznice în ultimii ani, iar Curtis „50 Cent” Jackson, nu a fost văzut în niciun thriller de acțiune aclamat. Prezența lui O’Shea Jackson Jr. este una interesantă, dar nu face prea mult pentru a compensa lipsa de actori interesanți din jurul lui.
Cu toate acestea, starul filmului Gerard Butler, merge mai departe cu acest proiect, care la suprafaţă, pare un thriller de acţiune decent ce vine din mintea scriitorului şi regizorului Christian Gudegast, cel care a născocit şi povestea din London Has Fallen.   Din câte se pare, cei de la STX Entertainment, nu au așteptări foarte mari de la succesul filmului, de aici şi data de lansare stabilită pentru luna Ianuarie, o lună cu încasări foarte slabe. Totuşi, surprize există întotdeauna, şi suntem siguri că audiența filmului şi fanii lui Gerard Butler, ar putea să le demonstreze contrariu.

Den Of Thieves, pare o bucată bună de divertisment, sau cel puţin un film de acţiune interesant.
În film mai joacă, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson Jr., 50 Cent, Maurice Compte şi Sonya Balmores.

Den Of Thieves, ajunge în cinematografe pe 19 Ianuarie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.