Vezi Primele Imagini Cu TARON EGERTON În Rolul ROBIN HOOD Din Noul Film De Origine

Vezi Primele Imagini Cu TARON EGERTON În Rolul ROBIN HOOD Din Noul Film De Origine

Vezi Primele Imagini Cu TARON EGERTON În Rolul ROBIN HOOD Din Noul Film De Origine ce anterior se intitula Robin Hood: Origins.

Deocamdată ştim că actorul Taron Egerton, (Kingsman: Serviciul Secret) este cel ce îl va interpreta pe Robin Hood, în timp ce actriţa Eve Hewson (The Knick) este Lady Marian. Otto Bathurst, cunoscut pentru regia unor diverse emisiuni TV, cum ar fi Peaky Blinders, este regizorul filmului. El a declarat că noul Robin Hood va fi o re-imaginare curajoasă a poveştii clasice, puţin mai întunecată. Între timp, scenariul a fost conceput de Joby Harold, cel care a finisat modernizarea unei alte poveşti clasice, King Arthur: Legenda Sabiei, pentru regizorul Guy Ritchie, film care nu a avut succesul aşteptat. Intitulat anterior Robin Hood: Origins, mai are în distribuţie actori că Jamie Foxx în rolul Little John, Jamie Dornan în rolul Will Scarlett, Eve Hewson ca Maid Marian și crème-de-la-crème: Ben Mendelsohn în rolul șerifului din Nottingham.TARON EGERTON În Rolul ROBIN HOOD Din Noul Film De Origine
Vorbind cu cei de la EW, regizorul Otto Bathurst, a tachinat publicul cu câteva cuvinte ce descriu un demers militarist al filmului, spunând:
„Nu devii o legendă timp de 800 de ani doar pentru că ai furat câteva pungi de bani de la oameni bogați pentru a le oferi celor săraci. În mintea mea, Robin Hood, a fost un fel de revoluționar anarhist militar serios, un gânditor, un idealist și un căutător de adevăr. Și cu cât intrăm mai mult în poveste, cu atât îmi dau seama cât de relevant este acest lucru pentru ceea ce se întâmplă acum în societatea modernă”.

Actorul Taron Egerton, a uimit şi el prin comentarii uimitoare comparând începutul filmului cu secvenţe din filmul The Hurt Locker:
„Când am fost abordat pentru acest film, nu la mult timp după ce am terminat de filmat primul Kingsman, răspunsul meu inițial a fost: De ce tocmai eu ? iar Otto, mi-a spus că vrea să facă ceva în întregime revizionist, ceva ce nu poate fi legat de un univers medieval. Primul act al filmului, aceste scene care se întâlnesc în Siria, au fost scrise ca ceva scene intense din The Hurt Locker. A fost fantastic, și asta a fost suficient pentru a mă convinge.”

Taron Egerton (Robin Hood) şi actriţa Eve Hewson (Lady Marian)
Această nouă versiune a lui Robin Hood, spune că eroul nostru a fost plecat pentru un timp, probabil în Cruciade, dar când revine, îşi găsește casa, mai exact Pădurea Sherwood, plină de corupție şi infracţiuni de neiertat. El adună o bandă de nelegiuiţi cu care va încerca să restabilească ordinea în Pădurea Sherwood.
Cu siguranţă declaraţiile regizorului şi al protagonistului din rolul principal, sună bine deocamdată şi ar trebui să stârnească mult interes.
Probabil avându-l pe Ben Mendelsohn în rolul șerifului din Nottingham, va stârni vâlvă şi curiozitate în rândul cinefililor.  Filmul mai are in distributie actori ca Paul Anderson, Josh Herdman, Tim Minchin, Ian Peck, Nick Wittman, Nasser Memarzia, Antonio Lujak, si Björn Bengtsson.

Filmul Robin Hood, încă neintitulat, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 21 Septembrie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.