Vezi Primul Trailer Pentru Continuarea MAMMA MIA 2: HERE WE GO AGAIN

Vezi Primul Trailer Pentru Continuarea MAMMA MIA 2: HERE WE GO AGAIN

Vezi Primul Trailer Pentru Continuarea MAMMA MIA 2: HERE WE GO AGAIN şi intră în atmosfera plină de optimism şi muzică a primului film.

Universal, a lansat în mod oficial primul trailer pentru continuarea Mamma Mia 2, promițând mai multe hituri cu ABBA, mai mult soare și mai mult Colin Firth.
Mamma Mia: Here We Go Again, trece din nou prin viaţa tinerei Donna, interpretată de Meryl Streep şi Lily James, experimentând distracţia pe care a avut-o cu cei trei posibili taţi ai lui Sophie (Amanda Seyfriend). Sophie este însărcinată și la fel că Donna, va fi tânără când va naşte copilul.
Atunci își dă seama că trebuie să-și asume riscuri, la fel ca și mama ei.Continuarea ne va delecta cu secvenţe din viaţa lui Sophie (Amanda Seyfried), a prietenului ei Sky (Dominic Cooper), a posibilului tată Sam (Pierce Brosnan), în timp ce suntem călători în trecut pentru a vedea povestea lui Donna, interpretată de Lily James, jucând rolul personajului lui Meryl Streep când era mai tânăra și cum a ajuns ea să conducă un han pe o mică insulă grecească, dar şi despre dragostea ei cu trei tineri.
De asemenea a fost lansat şi un teaser poster pentru film, un poster ce prezintă costumul iconic a lui Donna din primul film regizat de Phyllida Lloyd.
Scenariul filmului a fost conceput de cineastul Ol Parker (The Best Exotic Marigold Hotel), care a servit şi drept regizor pentru această continuare.

Poster Mamma Mia: Here We Go Again
Filmul are parte de o distribuţie stelară ce conţine nume celebre precum Amanda Seyfried, Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper, Julie Walters, Andy Garcia, Cher, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Togo Igawa, Hugh Skinner şi Naoko Mori.

Mamma Mia !: Here We Go Again, ajunge în cinematografe pe 20 Iulie, 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.