ANT-MAN AND THE WASP: Primul Trailer Prezintă O Nouă Echipă Fantastică

ANT-MAN AND THE WASP: Primul Trailer Prezintă O Nouă Echipă Fantastică

ANT-MAN AND THE WASP: Primul Trailer Prezintă O Nouă Echipă Fantastică cu puteri incredibile, ce lucrează pentru a descoperi secrete din trecut.

Continuarea filmului Ant-Man, va fi stabilit imediat după filmul Captain America: Războiul Civil, unde publicul l-a văzut ultima dată pe Ant-Man. Filmul, este de fapt o rampă de lansare pentru un alt personaj incredibil, ce va avea aceleași puteri: incredibila Wasp. În Captain America: Civil War, Ant-Man și-a demonstrat capacitatea nu doar de a se micșora, ci și de a crește masiv. În continuarea Ant-Man 2, el va fi ajutat și de Wasp, adică de Hope Van Dyne, interpretată de Evangeline Lilly, care a preluat mantia alter-ego-ului de la mama ei, Janet Van Dyne, ce va fi interpretată de Michelle Pfeiffer în Ant-Man And The Wasp. De data aceasta, Scott Lang, se confruntă cu consecințele alegerilor sale atât ca super-eroul Ant-Man, cât și ca tată. În timp ce se străduie să-și reechilibreze viața de familie cu responsabilitățile sale, Scott, se confruntă cu Hope van Dyne și Dr. Hank Pym şi o nouă misiune urgentă. El trebuie să îmbrace din nou costumul Ant-Man și să învețe să lupte alături de Wasp, deoarece echipa lucrează împreună pentru a descoperi câteva secrete din trecut.Primul trailer al filmului, nu dezvăluie aproape nimic din povestea principală a producţiei, ci mai degrabă se concentrează doar pe prezentarea secvențelor de acțiune și a efectelor vizuale ale filmului. Totuși, cadrele fantastice şi umorul par a fi destul de distractive. Ne place ideea că Scott și Hope, formează o echipă reală, ce din momentele comice, par să ducă spre o relaţie de prietenie, sau poate spre una romantică, asta în contrast cu tonul alert al acţiunii, ce ne face să ne întrebăm dacă cei doi mai au timp şi de alte lucruri.
Regizat de Peyton Reed, dintr-un scenariu scris de scriitori Chris McKenna și Erik Sommers, filmul celor de la Marvel, Ant-Man And The Wasp, îi are în distribuţie pe Paul Rudd în rolul lui Scott Lang, Evangeline Lilly în rolul lui Hope Van Dyne și Michael Douglas ca Hank Pym. Personajele care se vor întoarce sunt cele interpretate de Micheal Pena, David Dastmalchain și Judy Greer, în rolul fostei soții a lui Scott Lang. Între timp, continuarea va avea parte şi de noii veniți, Hannah John-Kamen sau Walter Goggins, precum și Laurence Fishburne, Randall Park și Michelle Pfieffer.

Ant-Man And The Wasp, urmează să fie lansat în cinematografe pe 6 Iulie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.