Boxerul Român FLORIAN MUNTEANU Va Juca Alături De STALLONE În CREED 2

Boxerul Român FLORIAN MUNTEANU Va Juca Alături De STALLONE În CREED 2

Boxerul Român FLORIAN MUNTEANU Va Juca Alături De STALLONE În CREED 2 şi se va lupta cu personajul lui Michael B. Jordan în continuarea filmului.

Filmul Creed, a fost o moştenire remarcabilă pentru franciza Rocky.
Regizat de Ryan Coogler, filmul din 2015, a oferit un nou impuls francizei Rocky, şi a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial. Pe lângă asta, i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un premiu Globul De Aur. Continuarea filmului Creed, îl va aduce din nou în centrul atenţiei pe Adonis Creed (Michael B. Jordan), care se va confrunta de data aceasta cu fiul lui Ivan Drago, interpretat de Dolph Lundgren în filmul din 1985, Rocky IV.
Sylvester Stallone a confirmat faptul că boxerul român Florian „Big Nasty” Munteanu, îl va interpreta pe fiul lui Ivan Drago, în Creed 2. El va juca alături de Michael B. Jordan și Stallone, precum și de Tessa Thompson și Dolph Lundgren. Iar dacă vă mai amintiţi, Ivan Drago, este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul Creed, lansat în 2015. De altfel, însuşi Dolph Lundgren (Ivan Drago), îşi va relua rolul în noul film, ce este programat pentru lansare pe 21 Noiembrie anul acesta.Creed 2, va urmări din nou viaţa lui Adonis Johnson, atât în ring, cât şi în afara lui, dar şi problemele sale cu familia şi eforturile lui de a deveni un campion. Sylvester Stallone, îşi va relua rolul Rocky Balboa în această continuare, şi ţinem să menţionăm că, însuşi Rocky Balboa, l-a felicitat pe Instagram pe atletul român:
„Felicitări lui Florian „Big Nasty” Munteanu, pentru obţinerea rolului fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 şi 111 kilograme de talent”, a scris Stallone.

Născut şi crescut în Germania, Florian Munteanu, a devenit pugilist fiind inspirat chiar de tatăl său, care a practicat acest sport. Florian, şi-a făcut studiile la Universitatea de sport din Munchen şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014. Acesta ar fi primul rol într-un film de mare succes al atletului de origine română, care cochetează şi cu Fitness-ul şi Modeling-ul. Cei de la firma Under Armour, l-au considerat pe Florian „Big Nasty” Munteanu, suficient de tare încât să-i propună un contract ca fiind Under Armour Official ProAthlete.
Sperăm că acest film, nu va fi o oportunitate irosită pentru atletul de origine română.
Îi dorim mult succes şi multă încredere în sine.
Filmările pentru Creed 2, vor începe in luna Martie în Philadelphia, iar de regia filmului se va ocupa cineastul Steven Caple Jr.

Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în Creed (2015)Scenariul lui Creed 2, a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes Rocky, iar lansarea filmului în cinematografe este stabilită pentru data de 21 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.