Danny McBride Joacă Rolul Fiului Lui CROCODILE DUNDEE În Două Clipuri Noi

Danny McBride Joacă Rolul Fiului Lui CROCODILE DUNDEE În Două Clipuri Noi

Danny McBride Joacă Rolul Fiului Lui CROCODILE DUNDEE În Două Clipuri Noi ce prezinta continuarea intitulata Dundee: The Son Of A Legend Returns Home.

Este deosebit de dificil să facem diferența dintre satiră și realitate în aceste zile. După ce internetul s-a scărpinat în cap și a chicotit la vederea unui teaser trailer pentru filmul Dundee: The Son Of A Legend Returns Home, care a ajuns online pe neașteptate, iată că un noul clip vine să ne bulverseze şi mai mult. Chris Hemsworth, va fi co-starul lui Danny McBride în această aşa-zisă continuare a francizei Crocodile Dundee. Ar fi foarte absurd ca cei doi să fi avut timp să filmeze un film întreg şi mai ales să fi ţinut totul în secret, fără ca presa de specialitate să afle. Dintre toate personajele, din toate francizele existente în întreaga lume, se pare ca Danny McBride, a trebuit să aleagă chiar o continuare pentru Crocodile Dundee. Fie că este o farsă, o reclamă, sau chiar un promo pentru ceva de care încă nu ştim, cele două clipuri, sunt destul de amuzante. Primul trailer, care a debutat săptămâna trecută, pentru o nouă continuare a francizei cu australianul nostru favorit, intitulată Dundee: The Son Of A Legend Returns Home, îl anunţa aparent pe actorul Danny McBride, în rolul lui Brian Dundee, fiul american al lui Crocodile Dundee, despre care nimeni nu ştia nimic. Actorul Paul Hogan, cel care a jucat rolul principal în filmul original, este de asemenea pregătit să se întoarcă în noul film.„Crocodile Dundee, este un film care a trecut testul timpului”, a spus Paul Hogan.
„A fost un moment definitoriu în viața mea și una dintre cele mai impresionante realizări ale mele. De-a lungul ultimilor câțiva ani m-am tot gândit cum am putea să îl aducem înapoi pe Dundee, pentru a-l prezenta unei noi generații.” a mai declarat actorul.
Sincer, noi încă credem că este o farsă, sau poate chiar un promo pentru un viitor eveniment. Dar, faptele existente, ne indică cel mai probabil, lansarea unei noi comedii. Există chiar şi un hashtag oficial (#DundeeMovie), care vine cu propriul emoji sub formă de pălărie. Există chiar şi un „site web oficial”, care a postat astăzi un nou trailer ce îl introduce pe superstarul australian, Chris Hemsworth, în rolul Wally Jr., un personaj ce îl va ajuta pe Brian Dundee (Danny McBride) să îşi caute tatăl dispărut.
Iată rezumatul oficial ce vine prin intermediul site-ului web:
„Crocodile Dundee se întoarce. De fapt, el lipsește. Iar singura persoană care l-ar putea găsi, este fiul său american despre care nimeni nu știa. Acest fiu al unei legende, este forțat să-și canalizeze rădăcinile Australiene, pe măsură ce se îmbarcă în aventura finală din țara de jos. E timpul ca Brian Dundee, să facă cinste numelui de familie.”

Chris Hemsworth (Wally Jr.) şi Danny McBride (Brian Dundee)Dacă e să facem speculaţii, am putea jura că toată această tevatură, este un promo ce va fi legat cumva de finala Super Bowl. Dacă nu e aşa, înseamnă că trebuie să ne scoatem pălăria în faţa producătorilor. Să ţi ascuns un asemenea proiect, fară ca nimeni să ştie nimic de el, este o realizare majoră în ziua de astăzi.
În acest moment, dacă filmul este real, probabil ar fi cea mai bună versiune posibilă a acestei glume.

Asta în cazul în care presupusul film, ce ar trebui să se lanseze pe 1 Iunie, nu este o glumă.
Tu ce crezi?


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.