GAME OF THRONES A Folosit Vânători De Drone Pentru A Preveni Spoilerele Sezonului Final

HBO Confirmă Oficial Că Ultimul Sezon GAME OF THRONES Va Fi Difuzat În 2019

HBO Confirmă Oficial Că Ultimul Sezon GAME OF THRONES Va Fi Difuzat În 2019 şi va avea mai puţine episoade decât sezoanele anterioare.

În urmă cu șapte ani, adică pe 17 aprilie 2011, când primul episod al serialului Game Of Thrones a avut premiera, părea puțin probabil ca un serial de televiziune bazat pe o serie de cărţi neterminate, ar putea schimba vreodată lumea televiziunii. Dar în anii care au urmat, HBO, a făcut toate acestea posibile. Televiziunea a fost schimbată radical, atunci când serialul Game of Thrones, a adus pe micile ecrane producţia HBO ce este plină de intrigi şi manevre complicate ale locuitorilor şi conducătorilor din cele Șapte Regate. Popularitatea serialului, a făcut ca producţia celor de la HBO, să devină unul din serialele TV cele mai vizionate din toate timpurile şi a condus la multe speculații cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în sezonul final. Există aici cu siguranță diferite oportunităţi de a transforma serialul într-o franciză de succes, iar producătorii de la HBO, sunt suficient de mulţumiţi de rating pentru a face asta. O continuare și un spinoff au fost cuvintele vehiculate recent, dar nimic nu a ajuns să fie anunțat oficial. Totuşi, cei de la HBO, ne anunţă printr-un comunicat de presă, că ultimul sezon al popularului serial, va avea premiera de abia în 2019.„Cititorii dvs. ar putea fi interesați să știe că…”, aşa începe comunicatul, care nu exprimă nimic specific despre data premierei sau numărul episoadelor. În acest mod, rețeaua de televiziune, confirmă ceea ce actriţa Sophie Turner, spunea luna trecută: sezonul final al serialului care va avea doar șase episoade, va avea premieră în 2019.
Cei de la HBO, au mai dezvăluit că regizorii pentru noul sezon vor fi David Benioff şi D.B. Weiss, David Nutter și Miguel Sapochnik. Scenariştii ce vor lucra intens la viitoarele episoade pentru Sezonul 8, vor include nume ca David Benioff, D.B. Weiss, Bryan Cogman și Hill Dave. Aceasta este formaţiunea standard de lucru şi a sezoanelor anterioare, și tot ceea ce vor scrie aceşti scenarişti, ar trebui să fie familiar cu fanii de lungă durată a serialului. Iar cu o astfel de echipa pentru fiecare episod, ne așteptam ca fiecare episod să fie cel puţin la nivelul episodului The Spoils of War, din Sezonul 7. Ceea ce nu ştim încă, este când exact în 2019 va avea premiera primul episod. În mod tradițional, aproape toate Sezoanele au fost difuzate primăvara. Dar, cei de la HBO, au rupt această tradiţie atunci când au amânat premiera Sezonului 7, pentru vară.

Game Of Thrones Season 8

Iar ţinând cont că, Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor, a avut parte doar de șapte episoade fantastice, nu de 10, aşa cum au avut sezoanele trecute, rămâne să vedem ce durată vor avea cele şase episoade finale ale serialului din 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.