MISSION IMPOSSIBLE 6: TOM CRUISE Dezvăluie Titlul Filmului Cu O Nouă Imagine

MISSION IMPOSSIBLE 6: TOM CRUISE Dezvăluie Titlul Filmului Cu O Nouă Imagine

MISSION IMPOSSIBLE 6: TOM CRUISE Dezvăluie Titlul Filmului Cu O Nouă Imagine fantastică ce prezintă o cascadorie uimitoare în aer.

După ce am aflat cu stupoare că Tom Cruise, a suferit un mic accident în timpul filmărilor pentru Misiune: Imposibilă 6 şi că accidentul suferit de actor, a fost suficient de grav pentru a opri producția filmului timp de trei luni, iată că avem parte de veşti bune, mai ales că actorul, a dezvăluit titlul complet al următorului film din franciza Mission Impossible, cu o imagine destul de fantastică. Se pare că nu doar regizorul Christopher McQuarrie este singurul care poate folosi platforma Instagram, pentru a promova filmul celor de la Paramount Pictures, Misiune: Imposibilă 6. Tom Cruise, s-a alăturat regizorului pe Instagram, cu o primă postare destul de epică: dezvăluirea titlului oficial al filmului , împreună cu o nouă imagine care sfidează gravitaţia. De asemenea, un lucru bun, având în vedere că data lansării filmului este stabilită pentru 27 Iulie, anul acesta, ar trebui să vedem cât de curând şi un trailer. Şi în timp ce nici un sinopsis oficial nu a fost lansat încă, noul titlu Mission: Impossible – Fallout, sugerează însă că cea de-a 6-a producţie a francizei Mission Impossible, se va ocupa direct de repercusiunile din filmul anterior Mission: Impossible – Rogue Nation. Se ştie bine că Tom Cruise, şi-a riscat viaţa mai ales în seria de filme Mission: Impossible, filme care l-au purtat pe actor pe celei mai înalte clădiri din lume și l-au atârnat de cele mai impozabile avioane din lume.Tom Cruise, a declarat că îşi asumă aceste riscuri, deoarece audiența poate să-și dea seama când este un cascador, sau când este el, așa că este dispus să-și asume riscuri pentru divertismentul nostru. Regizorul Christopher McQuarrie, își propune să sară peste standardele filmelor anterioare, şi chiar să depășească toate cascadoriile şi cadrele fantastice de acţiune realizate anterior. De altfel, regizorul Christopher McQuarrie, marchează şi un eveniment în această franciză, fiind primul regizor care conduce două filme Mission Impossible la rând, după ce a scris și a dirijat Mission: Impossible – Rogue Nation. El știe care este miza și a declarat că lucrează pentru a face Mission: Impossible – Fallout, o producţie distinctă faţă de Rogue Nation, în mai multe moduri, inclusiv într-un mod vizual diferit. Tom Cruise, se confruntă în mod cert cu o noua provocare. El a pregătit mai mult de un an de zile o cascadorie şi este de aşteptat să fie chiar mai fantastică decât cea de pe Burj Khalifa, sau decât atârnarea de o uşă exterioară a unui avion A400M. Franciza Mission: Impossible, deţine deja un premiu onorific pentru cele mai bune cascadorii ale tuturor timpurilor realizate pe peliculă. În cazul de faţă, efectul cel mai special al francizei, se numește Tom Cruise. Un actor de 55 de ani, ce parcă nu îmbătrâneşte şi este foarte competitiv, în timp ce alţi actori apelează la dubluri.

Tom Cruise în Mission: Impossible - FalloutDin distribuţia filmului Mission: Impossible – Fallout, mai fac parte Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Sean Harris, Ving Rhames, Alec Baldwin, Sian Brooke și Angela Bassett.

Mission: Impossible – Fallout, este programat să ajungă în cinematografele din jurul lumii pe 27 iulie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.