Omenirea Este În Pericol În Noul Trailer Pentru PACIFIC RIM: UPRISING

Omenirea Este În Pericol În Noul Trailer Pentru PACIFIC RIM: UPRISING

Omenirea Este În Pericol În Noul Trailer Pentru PACIFIC RIM: UPRISING continuarea filmului din 2013 regizată de Guillermo del Toro.

Conflictul dintre monștri Kaiju și mega-mașinile pilotate de om Jaeger, a fost doar un preludiu pentru atacul total asupra umanității în revoluția din franciza Pacific Rim. Au trecut zece ani de la bătălia cruntă dintre monştri uriaşi și giganţii roboţi mecanizaţi din filmul Pacific Rim. Cunoscută ca şi victoria de la Breach, programul special Jaeger, s-a transformat în cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii. Cei mai buni și mai străluciți tineri sunt recrutaţi să devină următoarea generație de eroi. Conflictul care se întinde la nivel global între aceşti monștri care fac distrugeri în masă și super-mașinile construite de om pentru a învinge creaturile cotropitoare, au fost doar un preludiu al atacului total asupra umanității. John Boyega, joacă rolul rebelului Jake Pentecost, un pilot Jaeger care-și promite că va deveni ca legendarul său tată, care și-a dat viața pentru a câștiga victoria omenirii împotriva monstruoşilor „Kaiju.” Jake, şi-a abandonat antrenamentul doar pentru a fi prins într-o lume interlopă criminală. Dar când o amenințare și mai neașteptată se dezlănțuie asupra orașele noastre și pare să îngenuncheze toată omenirea, lui Jake i se oferă o ultimă șansă de a fi demn de moștenirea tatălui său, alături de sora lui înstrăinată Makro Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație curajoasă de piloți ce au crescut în umbra războiului. În timp ce caută dreptate pentru cei care s-au jertfit în luptă, singura lor speranță este să se unească într-o revoltă globală împotriva forțelor cotropitoare. Jake, se alătură pilotului rival Lambert (Scott Eastwood), care alături de hackerul de 15 ani, Amara (Cailee Spaeny), devin singura familie de care Jake are nevoie. Devenind cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii pregătită pentru ameninţările Kaiju, ei vor stabili un nou curs al războiului şi vor porni într-o aventură spectaculoasă la scară largă.Câteva lucruri surprinzător de clare din acest nou videoclip: sunt dispărute creațiile greoaie şi ponderate ale efectelor practice venite din imaginația lui Guillermo del Toro în filmul original. Ele sunt înlocuite cu maşinării mult mai dinamice și mai colorate. De asemenea, este absent şi acel sentiment de catastrofă și de ultimatum pentru anihilarea iminentă a omenirii, care a fost prezentă în primul film. Acele secvenţe ce construiesc momente terifiante, întruchipate de mișcările lente şi metodice ale maşinăriilor ce reprezentau speranţa acelei generații pentru omenire. Acest nou film, prezintă o nouă generație de piloți, o nou generaţie de Jaegers și monştrii Kaiju.
O altă aventură fantastică de acţiune, chiar dacă povestea regizorului Steven S. DeKnight, arată mai degrabă un spin-off pentru un film Transformers. Este desigur un film popcorn, un blockbuster ce este menit doar să ne introducă într-o continuare a aventurilor din primul film. John Boyega (Star Wars: The Last Jedi), se pare că este cel ce trebuie să poarte totul pe umeri, așa că vom vedea dacă el poate ancora bagajul emoțional transmis de primul film.

Omenirea Este În Pericol În Noul Trailer Pentru PACIFIC RIM: UPRISING
Regizat de Stephen S. DeKnight, continuarea filmului conceput de Guillermo del Toro în 2013, va introduce o nouă ligă de Jaegers, maşinile militarizate conduse de oameni, pentru a lupta împotriva amenințării Kaiju, complet echipate cu nume fantastice precum Gipsy Avenger, Bracer Phoenix, Sabre Athena, Titan Redeemer și Guardian Bravo. În film mai joacă John Boyega, Scott Eastwood, Tian Jing, Charlie Day, Adria Arjona, Burn Gorman și Rinko Kikuchi.

Pacific Rim: Uprising, va ajunge în cinematografe pe 23 Martie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.