Primele Imagini Cu BRIE LARSON În Armura Completă A Lui CAPTAIN MARVEL

Primele Imagini Cu BRIE LARSON În Armura Completă A Lui CAPTAIN MARVEL

Primele Imagini Cu BRIE LARSON În Armura Completă A Lui CAPTAIN MARVEL super-eroina fantastică ce va apărea şi în Avengers 4.

Acum ar fi un moment bun ca cei de la Marvel Studios, să lanseze o imagine oficială cu Brie Larson în costumul ei ca şi personajul Captain Marvel. Nu de alta, dar fotografii neoficiale au aterizat online, imagini ce ne oferă înfăţişarea actriţei câştigătoare de Oscar, în costumul viitoarei super-eroine Captain Marvel. Da, au apărut fotografii cu Captain Marvel, într-un costum care arăta destul de frumos pentru super-eroul interpretat de Brie Larson. Ceea ce este neclar aici, este din ce film fac parte aceste imagini. Avengers 4, este aproape gata cu filmările, iar Captain Marvel, începe filmările în luna februarie. Dar, aceste imagini noi, ar putea fi de la un test pentru filmările ce vor urma. Oricum ar fi, ele ne arată cam cum va arăta actriţa în rolul ce-l va avea în propriul film, dar şi în filmul Avengers 4. Așa că da, este greu de spus ce film va dezvălui aceste imagini, dar ele ne arătă pentru prima dată, costumul complet al super-eroinei care va conduce primul film cu o femeie în rolul unei super-eroine din întregul Univers Cinematic Marvel.Încă neintitulatul film Avengers 4, este de așteptat să o conţină şi pe Captain Marvel, într-un mod oarecare, pe măsură ce filmul va ajunge în cinematografe la două luni după filmul solo Captain Marvel. Brie Larson este regizată de Anna Boden și Ryan Fleck, ce promit că filmul va fi primul dintr-o trilogie fantastică despre eroina interpretată de actriţă. Filmul are loc în anii 1990 și va dezvălui originea personajului titular, alături de Samuel L. Jackson, care îl va interpreta din nou pe Nick Fury, care de data aceasta, va avea amândoi ochii. Antagoniștii filmului vor fi o rasă de extratereștri numită Skrulls, cei care au un talent fantastic pentru a-şi schimba forma, așa că se așteaptă ca acesta rasă să joace un rol important, nu doar în filmul Captain Marvel, ci și în Avengers 4, așa după cum se ştie că filmul lui Brie Larson, va servi drept o provocare cu un eveniment culminant în Avengers 4. Ben Mendelsohn va juca rolul personajului negativ al filmului Captain Marvel, iar filmul are un scenariu scris şi conceput de Geneva Robertson-Dworet.

Avengers 4, este regizat de frații Joe și Anthony Russo, regizorii filmelor Captain America: Winter Soldier și Civil War. Ei au filmat mai întâi Avengers: Infinity War în prima jumătate a anului trecut, apoi s-au mutat direct în filmările pentru Avengers 4, în timp ce regizorii, au trebuit să ţină împreună o distribuţie masivă.

Captain Marvel, va ajunge în cinematografe pe 8 Martie 2019, iar Avengers 4, care încă nu are un titlu oficial, ajunge la cinema pe 3 Mai , 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.