STAR WARS IX: Legendarul JOHN WILIAMS Va Compune Coloana Sonoră

STAR WARS IX: Legendarul JOHN WILIAMS Va Compune Coloana Sonoră

STAR WARS IX: Legendarul JOHN WILIAMS Va Compune Coloana Sonoră pentru filmul ce va încheia noua trilogie a celor de la Lucasfilm.

Saga fantastică Star Wars, este o poveste ce are peste 40 de ani, și chiar dacă a avut la bord regizori diferiţi și chiar studiouri, a avut în toţi aceşti ani un singur lucru constant: pe compozitorul John Williams. Şi oare ce ar fi producţiile Star Wars fără legendarul compozitor. John Williams, a compus coloanele sonore pentru toate filmele Star Wars, cu excepția, muzicii din animaţia Clone Wars (Kevin Kiner), Rogue One (Michael Giacchino) și viitorul Solo: A Star Wars Story, care este compusă de John Powell, fiind supervizat de John Williams. Așa că, nu este de mirare faptul că legendarul compozitor va ajunge să încheie Saga lui Luke Skywalker cu Episodul 9. În timp ce oficialii de la Disney și cei de la Lucasfilm, încă adună rezultatele comerciale pentru Star Wars: The Last Jedi, este clar că nu va dura mult până vor începe campania publicitare pentru următorul film de sine stătător: Solo: A Star Wars Story şi vor începe producţia pentru Star Wars: Episode IX.  În timp ce publicul este împărțit în legătură cu ceea ce regizorul Rian Johnson a făcut cu filmul său, asta nu înseamnă că planurile celor de la Disney, se opresc aici. În schimb, franciza se întoarce în mâinile lui J.J. Abrams, cel care va conduce Episodul IX, după ce regizorul Colin Trevorrow a renunţat la film, anul trecut.Chiar dacă Star Wars 9, va câștiga ceva familiaritate cu revenirea regizorului lui Star Wars: The Force Awakens, saga în sine, va continua fără niște personaje majore. Acest lucru ar trebui să pună accentul ferm asupra noilor personaje și, eventual, să deschidă galaxia pentru mai multe povești.
Cu toate acestea, John Williams, la cei 85 de ani ai săi, nu are de gând să se pensioneze:
„Nu cred că te poţi retrage din a compune muzică„, spune compozitorul.
„Mă simt foarte norocos și munca pe care o fac, o fac cu plăcere. Atâta timp cât mintea mea este încă bună și mâinile mă ascultă, nu am artrită și cânt la pian foarte ușor, nu cred că există vreun motiv să mă retrag. Muzica este atât de plină de satisfacții. ”
Este impresionant faptul că John Williams, încă lucrează și o face atât de bine. Coloana sonoră pentru The Last Jedi, este fantastică și sincer, ne-ar plăcea să vedem cum aduce totul la o concluzie finală cu Episodul IX. Fiind un colaborator frecvent al maestrului Steven Spielberg, suntem curioşi să vedem dacă John Williams va lucra şi la coloană sonoră pentru Indiana Jones 5.

Star Wars: Episodul IX, este programat să ajungă în cinematografe pe 20 Decembrie, 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.