STEVEN SPIELBERG Vorbește Despre Filmul READY PLAYER ONE Într-un Clip Nou

STEVEN SPIELBERG Vorbește Despre Filmul READY PLAYER ONE Într-un Clip Nou ce prezintă câteva secvenţe de acţiune virtuală din jocul viitorului, Oasis.

Mai sunt doar doua luni până când filmul Ready Player One, al cineastului Steven Spielberg, va ajunge în cinematografele din întreaga lume. Și pentru a ne stârni şi mai mult interesul pentru film, regizorul însuși, încearcă să ne lămurească asupra subiectului. Clipul, este oarecum potrivit pentru un film ce promite o aventură canalizată în principiu pe bucăţi de nostalgie. Bazat pe o poveste născocită de autorul Ernest Cline, filmul este o declaraţie de dragoste faţă de cultura pop a anilor 80, în timp ce este și o poveste de acțiune și de aventură. În clip, autorul Ernest Cline, ne explică, oarecum poetic, despre felul în care cinematografia lui Steven Spielberg, i-a modelat în totalitate tinerețea. Evident, există în clip şi câteva cadre noi din film, chiar dacă am văzut deja o mulțime de imagini în trailerele anterioare. Totuşi, ţinând cont că Steven Spielberg, este unul din cei mai buni cineaşti ai timpurilor noastre, este greu să nu observi paleta de culori relativ silențioasă a filmului, un fapt ce este o alegere surprinzătoare. Iar atunci când vine vorba despre călătoria virtuală a lui Wade şi elementele SF din film, este greu să nu-i dai lui Spielberg, un extra credit pentru spiritul de aventură. Perspectiva de a vedea un regizor de calibrul său lucrând într-un mediu extins al efectelor speciale fantastice, după ce majoritatea filmelor sale au folosit efecte speciale practice, este probabil cel mai incredibil lucru.Producţia Ready Player One, este stabilită în anul 2045, când lumea se află pe marginea haosului și al colapsului. Cu toate acestea, omenirea si-a găsit mântuirea în OASIS, un univers expansiv al realității virtuale. Filmul se concentrează pe viaţa adolescentului Wade Watts (Tye Sheridan), căruia îi place să evadeze din lumea reală, prin conectarea la Oasis, o utopie virtuală în rețea, unde toţi utilizatorii duc o viața idilică într-o viaţă alternativă. Când creatorul jocului, excentricul miliardar James Halliday (Mark Rylance), moare, el își oferă averea ca premiu într-o vânătoare virtuală elaborată a unei comori. Wade, se implică în această vânătoare şi se avântă în lupta împotriva unor inamici puternici corporatişti și a unor concurenți nemiloși care vor face totul în lumea virtuală Oasis și în lumea reală, pentru a ajunge primi la premiul exagerat de mare. Olivia Cooke este Sam, o bloggeriţă canadiană cunoscuta sub pseudonimul de Art3mis, ce îşi uneşte forțele cu Wade, în timp ce Ben Mendelsohn, este tipul de persoană corporatistă fără scrupule pe nume Nolan Sorrento.

Cu un scenariu adaptat de Ernest Cline și Zak Penn, Ready Player One, îl are pe Tye Sheridan în rolul princiapal, alături de actori ca Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg și Mark Rylance.

Ready Player One, ajunge în cinematografe pe 30 Martie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.